Έρευνα για όσους σκέπτονται το στεφάνι… Θέλεις έναν καλό γάμο; Ε, τότε κάνε ταντρικό σεξ…

erotas-11

Έχει την πρωτοκαθεδρία στις σεξουαλικές προτιμήσεις όλων των διάσημων ανά την υφήλιο αφού θεωρείται ότι εκτός από την απόλυτη ηδονή που προσφέρει δρα ευεργετικά στο σώμα χαρίζοντας ψυχική ευεξία.

Αμερικανοί ερευνητές ανακάλυψαν πως το τάντρα σεξ δεν ανανεώνει μόνο την σεξουαλική ζωή των ζευγαριών και ιδίως των παντρεμένων, αλλά θωρακίζει και την ψυχική τους υγεία.
Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στην «Journal of Sexual Medicine», όσοι προτιμούν το τάντρα σεξ είναι λιγότερο νευρωτικοί, δεν κάνουν αρνητικές σκέψεις, έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση, λιγότερο άγχος και στρες, βλέπουν την θετική πλευρά της ζωής και την απολαμβάνουν κάθε στιγμή.
Απαραβίαστος κανόνας για την Tάντρα είναι ότι το σεξ είναι η είναι η πηγή της ζωής και με κανένα τρόπο δεν επιδιώκει την εκμετάλλευση του συντρόφου. Η βασική της θεωρία στηρίζεται στον κανόνα ότι ο άνδρας δεν εκσπερματώνει δεν φτάνει ποτέ στο τέλος, παρά μόνο για λόγους αναπαραγωγής. Η απόλυτη ηδονή επέρχεται με την ανταλλαγή φιλιών στην σπονδυλική στήλη, στα γεννητικά όργανα, στον αφαλό στο στήθος, στο λαιμό και στο πρόσωπο.
Κατά την διάρκεια της ερωτικής συνεύρεσης οι δύο σύντροφοι μαθαίνουν να αγαπούν το σώμα του άλλου και να σέβονται τις επιθυμίες τους. Εχθρός του τάντρα σεξ είναι οι αρνητικές σκέψεις οι οποίες δεν επιτρέπουν στο σώμα να εκφρασθεί όπως θέλει.
Μάλιστα οι γκουρού του Τάντρα σεξ προτρέπουν στους φανατικούς του οπαδούς ανά την υφήλιο να μάθουν να αναπνέουν αργά και να εκπνέουν πάντα ηχηρά για να αυξηθεί η διάρκεια και η ένταση του οργασμού.
Τοκλείσιμο των ματιών κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης δεν επιτρέπεται. Το ζευγάρι ξαπλώνει στην αριστερή του πλευρά, ο ένας πίσω από τον άλλον. Αυτός που έχει τη μεγαλύτερη ανάγκη για τρυφερότητα τη συγκεκριμένη στιγμή, παίρνει την εσωτερική θέση. Οι σύντροφοι συγκεντρώνονται στην αναπνοή τους και αφού χαλαρώσουν, στρέφουν την προσοχή τους στην αναπνοή του συντρόφου τους.

Ξεκλειδώστε το ταντρικό σεξ:

– Mην κλείνετε τα μάτια. Kοιτάξτε το σύντροφό σας.
– Mη σκέφτεστε. Παραδοθείτε με το σώμα και την ψυχή.
– Bάλτε την αναπνοή και όχι τη φαντασία σας στο σεξ! Xρησιμοποιήστε τη για να ελέγξετε τη διέγερση.
– Φωνάξτε, αλλά προσέξτε πώς μιλάτε…
– Aυτοερωτιστείτε παρέα με το σύντροφό σας.
– Σεβαστείτε απόλυτα το σώμα του άλλου.
– Mοιραστείτε τα πάντα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο