Έπιασε επικίνδυνο φίδι ζωντανό για να το προστατέψει !!!

depi-fidi

Άλλος στη θέση της, με τη θέα ενός φιδιού, θα το είχε βάλει στα πόδια, ή στη χειρότερη περίπτωση θα προσπαθούσε να γίνει …φονιάς !!!

Μιλάμε για την ταλαντούχα Μυτιληνιά στιχουργό Ντέπη Χατζηκαμπάνη – ανάμεσα στα άλλα έχει γράψει το “Αχ να μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα…” – η οποία στη θέα ενός φιδιού μεγαλύτερου του ενός μέτρου, όταν αντιλήφθηκε ότι αυτό κινδύνευε στο οδόστρωμα από τα διερχόμενα αυτοκίνητα, το έπιασε ζωντανό από την ουρά – μπρρρρρ – και το μετέφερε με ασφάλεια σε παρακείμενο χωράφι !!!

Φυσικά όταν ανάρτησε τη φωτογραφία στο Facebook, όλοι νόμιζαν ότι το φίδι που κρατούσε στα χέρια της με καμάρι, ήταν σκοτωμένο…

Αυτή όμως έγραφε στους φίλους της, ότι ήταν μία δενδρογαλιά – επικίνδυνο φίδι – το οποίο ήταν ζωντανό !!!

Και όταν το είδε να προσπαθεί να περάσει από τη μία άκρη του δρόμου στην άλλη, με κίνδυνο να το πατήσει κάποιο διερχόμενο αυτοκίνητο, αποφάσισε να το πιάσει με τα χέρια της και να το μεταφέρει σε ένα χωράφι !!!

Είπατε τίποτα;

Στη φωτογραφία μας η Ντέπη μαζί με τον συνθέτη και τραγουδιστή Μάκη Ψαραδέλλη ενώ ποζάρουν χαμογελαστοί παρέα με τη φίλη τους τη …δενδρογαλιά !!!

Σχετικές δημοσιεύσεις

4 Άποψη για τα “Έπιασε επικίνδυνο φίδι ζωντανό για να το προστατέψει !!!”

 1. Σπαθάρης Ευάγγελος

  Το εικονιζόμενο ερπετό δεν είναι είναι φίδι . Είναι άποδη σαύρα πολύ κοινό είδος στο νησί μας και ονομάζεται Ophiosautus apodus . Eίναι απόλυτα ακίνδυνο . Το πιο σημαντικό όμως λάθος που γίνετε στο άρθρο είναι ότι αναφέρεται ότι η δενδρογαλιά είναι επικίνδυνο είδος . Η δενδρογαλιά (Coluber caspius) είναι επίσης ακίνδυνο είδος . Το μόνο ιοβόλο φίδι είναι η οχιά .

  1. nms

   Όταν αναφέρεται σε ένα άρθρο ένα φίδι για επικίνδυνο, σαφώς και δεν εννοείται θανατηφόρο, όπως κάποιοι το ερμηνεύουν… Η επικινδυνότητα δεν αναφέρεται μόνο στην περίπτωση του θανάτου, αλλά και σε άλλα ενδεχόμενα…

   1. Σπαθάρης Ευάγγελος

    Θα μπορούσατε να πείτε ποια είναι τα άλλα ενδεχόμενα κινδύνου ? Σε τι άλλο αναφέρεται η επικινδυνότητα και αφορά το ερπετό αυτό? Πάντως να σας ενημερώσω ότι το ζώο αυτό δεν ενέχει κανένα είδος κινδύνου παρά μονάχα για έντομα ,σαλιγκάρια και ίσως κανένα μικρό πουλί. .

 2. Δημητρης

  Σαυρα ειναι και αποκλειεται να την επιασε ζωντανη

Αφήστε ένα σχόλιο