Έλλειψη ψυχραιμίας από τον Σπύρο Γαληνό ο οποίος έστειλε εξώδικο στον Κώστα Κορδώνη;

galinos-kordonis

Με μία λιτή γραπτή δήλωσή του, που έστειλε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του “Αδέσμευτου  Συνδυασμού για τη Λέσβο” Κώστας Κορδώνης, καταγγέλει τον υποψήφιο Δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό, ότι μέσω ΕΞΩΔΙΚΗΣ  ΔΗΛΩΣΗΣ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ απειλητικού περιεχομένου, καταφέρεται εναντίον του και χαρακτηρίζει την πράξη του αυτή ως “πρωτοφανή για τα πολιτικά πράγματα του νησιού μας”.

Είναι αλήθεια, ότι όταν διεκδικείς τον τίτλο του πρώτου πολίτη της πόλης σου, θα πρέπει να δείχνεις και τα ανάλογο προφίλ σου και πάνω από όλα να δείχνεις – αν δεν είσαι – ψύχραιμος.

Ομολογούμε ότι η κίνηση αυτή του κ. Γαληνού δείχνει έλλειψη ψυχραιμίας, αλλά παράλληλα θα θέλαμε πολύ να γνωρίζουμε και το περιεχόμενο της  ΕΞΩΔΙΚΗΣ  ΔΗΛΩΣΗΣ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ,  την οποία έχει υποχρέωση να μας αποστείλει ο κ. Κορδώνης.

Η δήλωση του κ. Κορδώνη έχει ως ακολούθως:

“Η ενέργεια του υποψηφίου δημάρχου κ. Σπύρου Γαληνού  να στραφεί κατά της υποψηφιότητας αντιπάλου εκλογικού συνδυασμού με την αποστολή ΕΞΩΔΙΚΗΣ  ΔΗΛΩΣΗΣ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ απειλητικού περιεχομένου, με επίκληση ανύπαρκτου κωλύματος στο πρόσωπό μου, σαν πρώην προέδρου της Λιμενικής Επιτροπής είναι πρωτοφανής για τα πολιτικά πράγματα του νησιού μας. Κατά τούτο επαφίεται στην συνείδηση των σκεπτόμενων πολιτών να την αξιολογήσουν και να την κρίνουν ανάλογα στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές.”

 

 

                                                                                                                ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΡΔΩΝΗΣ

                                                                                                                                ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ» ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΣΒΟ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο