Έκθεση ζωγραφικής στην πέτρα της Λίζας Μιχαλέλλη στο Πλωμάρι

ekthesi-zografikis-plomari

Έκθεση ζωγραφικής στην πέτρα, της Λίζας Μιχαλέλλη,  εγκαινιάζεται την Παρασκευή 18 Ιουλίου στις 8 το βράδυ, στην αίθουσα της «Λέσχης Πλωμαρίου Βενιαμίν ο Λέσβιος».

Η έκθεση  που περιλαμβάνει και  ζωγραφικούς πίνακες απευθυνόμενους  σε παιδιά, θα διαρκέσει μέχρι και την Τετάρτη 30 Ιουλίου.

Την ίδια μέρα Τετάρτη 30 Ιουλίου στις 8 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της «Λέσχης» η παρουσίαση του βιβλίου «Χρονογραφία και ποίηση του Γιώργου Ζεϊμπέκη» του Αριστείδη Καλάργαλη, που εκδόθηκε από την «Λέσχη Πλωμαρίου Βενιαμίν ο Λέσβιος».

Για το βιβλίο αλλά και τον Πλωμαρίτη δάσκαλο, δημοσιογράφο και ποιητή θα μιλήσει ο ομότιμος καθηγητής της φιλοσοφικής σχολής του πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ξωχέλλης, ο δημιουργός του Αριστείδης Καλάργαλης και ο πρόεδρος του σωματείου Ξενοφών Μαυραγάνης.

Εξ άλλου την Δευτέρα 11 Αυγούστου στις 8 το βράδυ, θα παρουσιασθεί το τελευταίο μυθιστόρημα της  Πλωμαρίτισας συγγραφέα Ειρήνης Σανιδά «Το φονικό».

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο επίτιμος λυκειάρχης Νίκος Δέτσης, ο δικηγόρος Στρατής Ψαρράς και η συγγραφέας, ενώ την παρουσίαση θα συντονίσει ο Ξενοφών Μαυραγάνης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο