Άνοιξε το πρώτο εκλογικό κέντρο της «Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών Λέσβου» στον Παππάδο της Γέρας

energoi-polites-gera

Άνοιξε το πρώτο εκλογικό κέντρο της «Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών Λέσβου» στον Παππάδο της Γέρας την Τετάρτη 7 Μαΐου παρουσία του υποψηφίου Δημάρχου κ. Νικόλα Κουρτζή, υποψηφίων της εκλογικής περιφέρειας Γέρας και μελών του συνδυασμού. Ο κ. Κουρτζής κατά την διάρκεια της ομιλίας του μεταξύ άλλων δήλωσε: «Με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι το πρώτο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού μας άνοιξε στην Γέρα. Ένα τόπο με πολύ πλούσια πολιτιστική και πολιτισμική παράδοση και με πολίτες οι οποίοι έχουν δείξει έμπρακτα το πόσο ενεργοί και πρωτοπόροι είναι. Επίσης, η κίνηση αυτή εμπεριέχει κι έναν ιδιαίτερο συμβολισμό διότι ο συνδυασμός μας δεν δημιουργήθηκε για να εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Μυτιλήνης και μόνο αλλά ολόκληρης της Λέσβου. Δεν δικαιούμαστε να αποκλείσουμε κανέναν πολίτη όπως θεωρούμε ότι κανένας δεν δικαιούται να μείνει αμέτοχος».

Ακολούθησε συνομιλία με τους κατοίκους του Παππάδου και στη συνέχεια επίσκεψη στα χωριά Πλακάδο και Παλαιόκηπο. 

 

kourtzis-panagiouda

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΚΟΥΡΤΖΗ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΟΔΟ ΕΡΜΟΥ

Συνεχίζονται οι περιοδείες στα χωριά του νησιού μας από τον υποψήφιο δήμαρχο Λέσβου κ. Νικόλα Κουρτζή και τα μέλη του συνδυασμού «Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Λέσβου».

Συγκεκριμένα την Τρίτη 6 Μαΐου, η επίσκεψη στα χωριά Λουτρά, Ταξιάρχες και Αγία Μαρίνα, αποτέλεσε μία πραγματικά ευχάριστη έκπληξη καθώς η εκδήλωση αποδοχής του κόσμου ήταν ένθερμη αποδεικνύοντας την ανάγκη τους να ακούσουν έναν διαφορετικό λόγο από νέους ανθρώπους.

Ακολούθησε επίσκεψη στα χωριά Παναγιούδα, Πάμφιλα και Μόρια την Πέμπτη 8 Μαΐου. Στην Παναγιούδα δόθηκε η ευκαιρία επαφής με πολλούς νέους ανθρώπους επικοινωνώντας την αξία της συμμετοχής τους στα κοινά. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο κεντρικό πάρκο των Παμφίλων παρατηρήθηκε μια πολύ άσχημη εικόνα που δεν τιμά τους εκλεγμένους εκπροσώπους. Το πάρκο ήταν μια μικρή χωματερή. Σκουπίδια που ξεχείλιζαν από τους κάδους, σκουπίδια πεταμένα σε όλο το πάρκο, φθαρμένα όργανα παιδικής χαράς  ανάμεσα στα ανεπτυγμένα χόρτα. Παράλληλα, διαπιστώθηκε η έλλειψη ενός οργανωμένου χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων. Σε κάθε χωριό, καταγράφηκαν τα  προβλήματα και προτάθηκαν συγκεκριμένες λύσεις.

Την Παρασκευή 9 Μαΐου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην αγορά της Ερμού και γνωριμία με ιδιοκτήτες και υπαλλήλους εμπορικών καταστημάτων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο