“Άλλος Δρόμος”:”Η κ. Αντωνέλλη με δακρύβρεχτο δελτίο διαστρεβλώνει την πραγματικότητα”

georgoulas-antoneli

Με δελτίο τύπου που έστειλε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η δημοτική παράταξη “Άλλος Δρόμος” του Στρατή Γεωργούλα, καταγγέλει την Αντιδήμαρχο Λέσβου  Αναστασία Αντωνέλλη ότι με το δακρύβρεχτο δελτίο τύπου της που έστειλε στα μέσα ενημέρωσης για τα παιδιά των προσφύγων στη Μόρια, διαστρεβλώνει την πραγματικότητα και αναφέρει:

“Την Παρασκευή 31/10 υλοποιήθηκε η, κατόπιν αιτήματος μας, απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη των μελών του, στο στρατόπεδο Παραδέλλη, στη Μόρια. Εκεί, το προεδρείο του Δ.Σ. και οι λιγοστοί δυστυχώς, Δημοτικοί Σύμβουλοι όλων των Παρατάξεων, πλην της Λαϊκής Συσπείρωσης, που προσήλθαν ενημερωθήκαμε από τους αρμόδιους για την κατασκευή , την λειτουργία και τα προβλήματα που υπάρχουν εκεί και διαπιστώσαμε τα αδιέξοδα που υπάρχουν. Συνηγορήσαμε στο ότι, ο Δήμος Λέσβου οφείλει να συμβάλει στην υλική στήριξη των ανθρώπων που κρατούνται εκεί, καλύπτοντας για άλλη μια φορά την ανεπάρκεια του Κράτους.

Η απούσα όμως από την επίσκεψη αρμόδια Αντιδήμαρχος κα Αντωνέλλη, φρόντισε με το δακρύβρεχτο δελτίο τύπου της να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα.
Γιατί αυτό που συναντήσαμε ήταν ένα Στρατόπεδο Συγκέντρωσης ( Guadanamo το χαρακτήρισαν κάποιοι συνάδελφοι), όπου ξοδεύτηκαν άσκοπα εκατομμύρια Ευρώ και που αποδεικνύει περίτρανα ότι η Ελληνική Κυβέρνηση με χρήματα και εν γνώση της Ε.Ε προχωρά στην εφαρμογή μιας απάνθρωπης, αδιέξοδης και ρατσιστικής μεταναστευτικής πολιτικής. Η κα Αντωνέλλη αν ήταν παρούσα, θα γνώριζε ότι τα αθώα αυτά παιδιά, θύματα πολέμου τα περισσότερα, είναι κατά δεκάδες φυλακισμένα στους πλέον ακατάλληλους χώρους για αυτά, πάνω από ένα μήνα. Το κρύο μπορεί να το ξεχάσουν, τη βαρβαρότητα που βρίσκουν αναίτια στον τόπο μας όμως, δεν θα την ξεχάσουν ποτέ..
Η κα Αντιδήμαρχος οφείλει να κατανοήσει την πραγματικότητα και με σεμνότητα να ανταποκριθεί στο σημαντικό έργο της κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης, που έχει αναλάβει.
Η τοπική κοινωνία οφείλει να αντιταχθεί σθεναρά στη δημιουργία μίας ακόμα αποθήκης ανθρώπων, από τη σκοπιά της κοινωνικής αλληλεγγύης και της μη εξοικείωσης της κοινωνίας με τα στρατόπεδα συγκέντρωσης.”

Η Δημοτική Παράταξη ”Ο Άλλος Δρόμος”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το ““Άλλος Δρόμος”:”Η κ. Αντωνέλλη με δακρύβρεχτο δελτίο διαστρεβλώνει την πραγματικότητα””

  1. Ταξιαρχούλα Λουκέλλη

    Η κοινωνική πολιτική, δεν ασκείται με κάμερες και προβολή…αλλά με επιστημονικότητα, ειλικρίνεια, μυστικότητα και εμπισκευτικότητα…πράγματα άγνωστα για πολλούς που πιστεύουν οτι την ασκούν.

Αφήστε ένα σχόλιο