Ξήλωσαν άρον – άρον τις τουαλέτες από το λιμάνι… Χωρίς σεβασμό κάποιοι μετανάστες ουρούν στη θάλασσα !!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Άρον – άρον ξήλωσε ο Δήμος Λέσβου μέσα στα άγρια μεσάνυχτα, τις τουαλέτες που είχαν τοποθετηθεί στο λιμάνι της Μυτιλήνης για να εξυπηρετούνται οι μετανάστες που θα στεγάζονταν στο αρματαγωγό “Λέσβος” και που χθες αποκάλυψε το LesvosNews.gr.

Τη δυσαρέσκειά τους εξέφραζαν πολλοί ταξιδιώτες που επιβιβάζονταν χθες το βράδυ στο πλοίο της γραμμής για Πειραιά, βλέποντας την ντροπιαστική αυτή εικόνα στη βιτρίνα της Μυτιλήνης.

Ωστόσο σήμερα το πρωί, ορισμένοι μετανάστες μη εκτιμώντας την Ελληνική φιλοξενία κι ενώ υπήρχαν πολλές τουαλέτες στο λιμάνι της Μυτιλήνης πίσω από το κολυμβητήριο, διευκολύνονταν με το να ουρούν μέσα στη θάλασσα, δίπλα ακριβώς από τον καταπέλτη του αρματαγωγού “Λέσβος” και προς θέα όλων των επιβατών που αποβιβάζονταν την ώρα εκείνη από το πλοίο “Νήσος Σάμος” που μόλις είχε καταπλεύσει από τον Πειραιά.

Την ίδια ώρα στο λιμάνι κατέφθαναν νέες τουαλέτες και ντουζιέρες με νταλίκες, δημιουργώντας σε όλους την εντύπωση, ότι δημιουργείται έτσι ένας νέος μίνι καταυλισμός.

Σχετικές δημοσιεύσεις

2 Άποψη για τα “Ξήλωσαν άρον – άρον τις τουαλέτες από το λιμάνι… Χωρίς σεβασμό κάποιοι μετανάστες ουρούν στη θάλασσα !!! (ΒΙΝΤΕΟ)”

Αφήστε ένα σχόλιο