ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ – Εικόνες ντροπής στο νεκροταφείο Αγίων Αναργύρων Πλωμαρίου – Πέταξαν τα ανθρώπινα οστά μέσα στις λάσπες

Μία απίστευτη καταγγελία έκανε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Τηλεόρασης Μυτιλήνης με τον Γιάννη Συνάνη ο πάτερ – Ευστάθιος εφημέριος του εξωκλησίου Αγίων Αναργύρων στο Πλωμάρι.

Σύμφωνα με την καταγγελία αυτή όταν πήγαν οι καντηλαναύτριες στο νεκροταφείο των Αγίων Αναργύρων για να ανάψουν τα καντήλια βρέθηκαν μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα.

Ο εσωτερικός και εξωτερικός περιβάλλον χώρος του νεκροταφείου, ήταν διάσπαρτος από ανθρώπινα οστά και νεκροκεφαλές.

Πάντα σύμφωνα με τις καταγγελίες αυτές, ο Δήμος Λέσβου εκτελώντας κάποιες εργασίες ανακαίνισης στο νεκροταφείο αυτό μέσω εργοληπτικής εταιρείας, ξέθαψε τα οστά αυτά από το χωνευτήρι στο οποίο ήταν ενταφιασμένα μάλλον για να τα πετάξουν στη χωματερή.

Με το που έγινε γνωστό αυτό το γεγονός, όλοι σχεδόν οι συγγενείς των ενταφιασμένων στο νεκροταφείο πήγαν αμέσως εκεί, εκφράζοντας την οργή και την αγανάκτησή τους για την ασέβεια και προσβολή την οποία υπέστησαν και μετά θάνατον οι δικοί τους άνθρωποι.

Η κάμερα της Τηλεόρασης Μυτιλήνης και του Lesvosnews.gr βρέθηκαν στο Πλωμάρι όπου κατέγραψαν το μακάβριο σκηνικό που σας περιγράφουμε.

Σύμφωνα πάντως με τον Αντιδήμαρχο Πλωμαρίου Μανώλη Αρμενάκα, την ευθύνη της όλης αυτής κατάστασης την έχει η εργοληπτική εταιρεία που έχει πάρει το έργο της ανακαίνισης του εν λόγω νεκροταφείου κατά της οποίας ο ίδιος κατέθεσε σχετική μηνυτήρια αναφορά.

Δείτε στο συγκλονιστικό βίντεο που σας δημοσιεύουμε τις εικόνες ντροπής αλλά και τι μας λένε οι κάτοικοι του Πλωμαρίου όπως και ο εφημέριος πάτερ Ευστάθιος.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο