Σήμερα Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στις 11:00 το «Λεσβιακό Αντάμωμα» της ΟΛΣΑ στο πλοίο “Διαγόρας” (ΒΙΝΤΕΟ)

Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στις 11:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί επάνω στο πολυτελές πλοίο “Διαγόρας”, το «Λεσβιακό Αντάμωμα» από την Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής.

Φαγητό που θα περιλαμβάνει μενού από τη Λεσβιακή κουζίνα, άφθονο ούζο, χορός και τραγούδι από παραδοσιακή ορχήστρα με σαντούρια και βιολιά, θα δώσουν ένα ξεχωριστό Λεσβιακό χρώμα σε όσους προσέλθουν για να περάσουν ένα όμορφο μεσημέρι.

Παίζουν οι μουσικοί: Βαγγέλης Σαραντίδης βιολί, Σταυρούλα Σπανού σαντούρι, Θοδωρής Τζινέλλης μπουζούκι, Ηλίας Μαυρίκης κιθάρα. Τραγούδι: Κώστας Καλδέλης.

Είναι ένας θεσμός που πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια από την ΟΛΣΑ επάνω σε πλοία της Blue Star Ferries στο λιμάνι του Πειραιά, που στηρίζει η ολοκληρωτικά η Attica Group, θέλοντας να στηρίξει ουσιαστικά την προβολή της Λέσβου και την ανάπτυξή της γενικότερα.

Ο Διονύσης Θεοδωράτος – Επιτελικός Διευθυντής του Εμπορικού Τμήματος της εταιρείας, όπως και ο Κώστας Λεμπέσης Εμπορικός Διευθυντής, στηρίζουν με κάθε τρόπο την προσπάθεια αυτή, αναγνωρίζοντας τα προβλήματα που έχουν προκύψει τα τελευταία χρόνια στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου γενικότερα και αναμένεται να παρευρεθούν στην εκδήλωση μαζί με τον Εμπορικό Διευθυντή της Hellenic Seaways Βασίλη Κάτσαρη.

Ο Γιάννης Συνάνης θα καλύψει ειδησεογραφικά την πολύ όμορφη αυτή εκδήλωση και με τη βοήθεια των συνεργατών του και του εικονολήπτη Ηλία Πότση, θα μεταφέρει τις όμορφες αυτές στιγμές στις οθόνες των τηλεοράσεων, με απευθείας συνδέσεις και ρεπορτάζ σε πανελλαδικής εμβέλειας ΜΜΕ, ενώ ολόκληρη η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από την Τηλεόραση Μυτιλήνης και το Lesvosnews.gr.

Σας παραθέτουμε πιο κάτω σχετικό βίντεο από την περυσινή εκδήλωση όπως και το σχετικό ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Τηλεόρασης Μυτιλήνης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο