Τέτοια να βλέπουμε… 100 Τούρκοι ποδηλάτες στη Λέσβο… Θερμή υποδοχή από τη Δημοτική μας Αρχή

Συνεχίζοντας τις συστηματικές προσπάθειες για αύξηση του τουριστικού ρεύματος από τα απέναντι παράλια, ο Δήμος Λέσβου υποδέχθηκε σήμερα το πρωί, στο λιμάνι της Μυτιλήνης, τους 100 Τούρκους ποδηλάτες, που έφθασαν στο νησί μας στο πλαίσιο του 4th BICYCLE FESTIVAL UNDER MY PEDALS” που διεξάγεται στην Σμύρνη και οι οποίοι θα ποδηλατήσουν στη Λέσβο προκειμένου να αναπτυχθεί η Eurovelo διαδρομή που θα συνδέει την Σμύρνη με Λέσβο και Χίο.

Παρόντες στην υποδοχή κατά τη διάρκεια της οποίας μοιράστηκαν στους Τούρκους ποδηλάτες ειδικά αναμνηστικά μπλουζάκια, ήταν η Αντιδήμαρχος Εθελοντικών Οργανώσεων, Νέας Γενιάς & Εξυπηρέτησης του Πολίτη, Αθηνά Ιωσηφέλλη, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Αθλητισμού του Δήμου Λέσβου, Δημήτρης Αλεξίου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Βαγγέλης Μυρσινιάς και ο Πρόεδρος του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου, Ιγνάτης Λασκαρίδης μαζί με μέλη του Συλλόγου.

Η κα Ιωσηφέλλη και ο κ. Αλεξίου, εκ μέρους του Δημάρχου, Σπύρου Γαληνού καλωσόρισαν τους Τούρκους ποδηλάτες στη Λέσβο και τους ευχήθηκαν καλή διαμονή. Τόνισαν παράλληλα ότι, ο Δήμος Λέσβου προσπαθεί με συγκεκριμένες ενέργειες και επαφές να ενισχύσει και να διευρύνει την πραγματοποίηση δράσεων με επίκεντρο το ποδήλατο αλλά και τον αθλητισμό γενικότερα.

Οι Τούρκοι ποδηλάτες, ευχαρίστησαν θερμά για την υποδοχή, και δήλωσαν ενθουσιασμένοι που επισκέπτονται τη Λέσβο και θα ποδηλατήσουν στο νησί μας.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “Τέτοια να βλέπουμε… 100 Τούρκοι ποδηλάτες στη Λέσβο… Θερμή υποδοχή από τη Δημοτική μας Αρχή”

  1. Γιωργος Π.

    Θα ήθελα πολύ να ξέρω, κ. Δήμαρχε αν θα κάναμε εμείς το ποδηλατικό γύρο στην Τουρκία με ελληνικές σημαίες να κυματίζουν πάνω στα ποδήλατα μας, οι φίλοι ΣΑΣ, οι Τούρκοι τι θα κάνανε

Αφήστε ένα σχόλιο