Τα Faκenews και οι μονταζιέρες… Για να δούμε λοιπόν ποιοι τα παίρνουν και από που…

Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η Χριστιάνα Καλογήρου για τα κωλύματα των Πετρέλλη – Μπαμπάκου αναφέρθηκε όπως ήταν αναμενόμενο ένα από τα “επιδοτούμενα” προσφάτως μάλιστα εμφανιζόμενο τοπικό ΜΜΕ.

Μιλάμε για το site “ΣΤΟ ΝΗΣΙ” το οποίο αναφέρθηκε και με δικό του σχόλιο στο δελτίο της κ. Καλογήρου βάζοντας μάλιστα και τον τίτλο “Fake news και παραπληροφόρηση τα περί κωλυμάτων” συνεχίζοντας ως εξής:

“Δυο βδομάδες και κάτι απομένουν μέχρι τις εκλογές και καθώς η προεκλογική δραστηριότητα των συνδυασμών κορυφώνεται φαίνεται πως έχουν πάρει μπροστά και οι «μονταζιέρες». Με σημερινή του ανακοίνωση ο συνδυασμός «Εμείς για το Αιγαίο» της Χριστιάνας Καλογήρου καταφέρεται κατά δημοσιεύματος που το χαρακτηρίζει εντελώς αβάσιμο. Συγκεκριμένα το δημοσίευμα διατυπώνει τον ισχυρισμό ότι οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Κυριάκος Πετρέλλης και Νικόλαος Μπαμπάκος έχουν κώλυμα εκλογιμότητας.”

Πάμε να δούμε λοιπόν ποιοι έχουν συμφέρον να δημιουργούν Faκenews ειδήσεις και να χρησιμοποιούν τις μονταζιέρες για να τα παίρνουν χοντρά.

Είναι κάτι που δεν καταλαβαίνετε φίλοι αναγνώστες;

Είναι έγγραφο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου που έχει αναρτηθεί στο “Διαύγεια” και αναφέρεται στις δαπάνες αυτές αλλά και σε κάποιες άλλες.

Έτσι για να ξέρουμε ποιοι έχουν συμφέρον να κάνουν FakeNews και να δουλεύουν τις μονταζιέρες.

Εμείς μιλάμε πάντα με ονόματα και ντοκουμέντα…

Αυτά επί του παρόντος κι αυτό γιατί ίσως τη Δευτέρα αν έχουμε ολοκληρώσει την έρευνά μας για τις “χρηματοδοτήσεις” αυτές να ανηφορίσουμε προς το Κιόσκι.

Εκείνο που μας λυπεί είναι ότι την υπογραφή σε αυτά τα “επιδοτούμενα” ΜΜΕ την βάζει ένας άνθρωπος ο οποίος έχει δώσει δείγματα γραφής – ο Θεόδωρος Βαλσαμίδης – ο οποίος σύρεται από την Χριστιάνα Καλογήρου σε πράγματα τα οποία ποτέ ο ίδιος δεν θα έκανε.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο