Συναγερμός των κατοίκων του Αφάλωνα για να μη τοποθετηθεί η κεραία της Cosmote στο χωριό τους

Αύριο Παρασκευή 7/9/2018 στις 9.00  το πρωί, εκδικάζονται τα Ασφαλιστικά Μέτρα εναντίον την Cosmote, για την κεραία 33 μέτρων!!! που προτίθεται να τοποθετήσει στον Αφάλωνα, σε παραδοσιακό οικισμό και σε απόσταση 20 μέτρων από το πλησιέστερο σπίτι.

Προφανώς η cosmote έχει «προσμετρήσει» την ραγδαία αύξηση του πληθυσμού της πόλης της Μυτιλήνης και…ειδικά στην περιοχή των 4 χωριών:Μόριας, Παναγιούδας, Παμφίλων και Αφάλωνα.

Η πληθυσμιακή αύξηση «αγγίζει» το 50%!!! (μετανάστες, ΜΚΟ, Frontex κλπ).

Προφανώς η Cosmote επιθυμεί την «αναβάθμιση» των υπηρεσιών της, αλλά ελπίζουμε ΟΧΙ σε βάρος της υγείας των πολιτών της περιοχής.

Εμείς, τα 4 χωριά, διατρανώνουμε την αντίθεσή μας και καλούμε όλο τον κόσμο στα δικαστήρια, προκειμένου να υποστηρίξει το δίκαιο αίτημά μας:

“Την ΜΗ τοποθέτηση της κεραίας. Είμαστε διατεθειμένοι να διακόψουμε κάθε εμπορική συναλλαγή με την Cosmote, σε περίπτωση που η εταιρεία επιμείνει στη τοποθέτηση της κεραίας. Ακόμα προετοιμάζουμε, μεγάλες εκδηλώσεις, προκειμένου να μαζευτούν χρήματα, κάτι που θα έχει άμεση επίπτωση στα εμπορικά προϊόντα της cosmote. Ελπίζουμε και ευχόμαστε η παραπάνω εταιρεία να ξανασκεφτεί την διαμάχη που με ευθύνη της άνοιξε με τα χωριά μας. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ Η ΚΕΡΑΙΑ, ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ. (μας βοηθάει και το άρθρο 24 του Συντάγματος)”

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 9.00 ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!!!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο