Πλήθος συμμετοχών στους αγώνες δρόμου «Fraport Greece Mytilene Airport Run» (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι αθλητές και οι κάτοικοι της Λέσβου αψηφώντας τις πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες και τους θυελλώδεις ανέμους έδωσαν το δυναμικό τους παρόν με τη συμμετοχή τους το Σάββατο στο Αεροδρόμιο Μυτιλήνης «Οδυσσέας Ελύτης στον αγώνα δρόμου «Fraport Greece Mytilene Airport Run».

175 αθλητές ερασιτέχνες και επαγγελματίες πήραν μέρος στους αγώνες δρόμου μέσα στην πίστα του αεροδρομίου.

Ανάμεσά τους πολλά μικρά παιδιά όπως και αθλητές από ομάδα Αφγανών μεταναστών αποδεικνύοντας έτσι ότι ο αθλητισμός ενώνει ανεξάρτητα από εθνικότητες θρησκείες και χρώματα.

Η εκδήλωση η οποία γινόταν υπό την γενική επίβλεψη της Fraport ήταν πολύ καλά οργανωμένη και σε αυτό είχαν συνετέλεσαν ο Γιάννης Παπάζογλου και η Έφη Πάλλη που σαν υπεύθυνοι των δημοσίων σχέσεων της Fraport ήταν οι βασικοί συντελεστές της επιτυχημένης αυτής διοργάνωσης.

Την παράσταση πάντως έκλεψε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Fraport Αλεξάντερ Τσινέλ ο  οποίος συμμετείχε μάλιστα στον επίπονο αγώνα των 10.000 μέτρων ανδρών κερδίζοντας τη δεύτερη θέση

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την υποστήριξη του προγράμματος «Όλοι μαζί μπορούμε».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ (23;40)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ FRAPORT

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 3ο Airport Run

στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης «Οδυσσέας Ελύτης»  

 170 αθλητές από τη Λέσβο, όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό

Τα έσοδα διατέθηκαν για τη στήριξη του «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

Λέσβος, 30 Μαρτίου 2019- Το 3ο Airport Run με τη συμμετοχή δρομέων από το νησί της Λέσβου, την υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό, έλαβε χώρα το Σάββατο 30 Μαρτίου στη Μυτιλήνη, στο αεροδρόμιο «Οδυσσέας Ελύτης».

Τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από τις συμμετοχές στον αγώνα, διατέθηκαν για τη στήριξη του προγράμματος του «Όλοι Μαζί Μπορούμε». Δρομείς όλων των ηλικιών συμμετείχαν σε αγώνα 10χλμ, 5χλμ και 1χλμ στον εντυπωσιακό διάδρομο αποπροσγείωσης, μήκους 2,5χλμ., χαρίζοντας στους αθλητές μια μοναδική δρομική εμπειρία.

Στο 3ο Airport Run συμμετείχαν δρομείς, οικογένειες που άδραξαν την ευκαιρία να ζήσουν μια μέρα στο διάδρομο του αεροδρομίου. Ακόμη, έλαβαν μέρος επαγγελματίες αθλητές, καθώς επίσης και ομάδες συλλόγων όπως τα δυναμικά μέλη του «Mytilini Box Fitness» και η ομάδα 30 ατόμων της ΜΚΟ «Yoga and Sport for Refugees» που προωθεί τις αρχές και τις αξίες του αθλητισμού μέσα από την ενεργό συμμετοχή των προσφύγων σε αθλητικές διοργανώσεις.

Στο πλαίσιο του 3ου Airport Run, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Fraport Greece, Alexander Zinell, συνεχάρη τους αθλητές που συμμετείχαν στον αγώνα και στήριξαν τους σημαντικούς σκοπούς του «Όλοι Μαζί Μπορούμε». Ο κ. Zinell πρόσθεσε ότι τέτοιου είδους εκδηλώσεις όπως η σημερινή, ενδυναμώνουν τις σχέσεις με την τοπική κοινωνία και προσκάλεσε τους παρευρισκόμενους στα εγκαίνια του νέου αεροδρομίου το 2020.

Η Fraport Greece ευχαριστεί θερμά τη Sky Express για την υποστήριξη της εκδήλωσης καθώς επίσης και την Aircanteen για την προσφορά των σνακ και αναψυκτικών στους δρομείς.

Το 4ο airport run θα ανακοινωθεί άμεσα! Μείνετε συντονισμένοι.

Παρακάτω, μπορείτε να βρείτε τα αποτελέσματα με τους νικητές σε κάθε κατηγορία:

Γυναικών 5.000 μέτρα:

 1. Jean Estelle 21mins 52secs
 2. Gelagotelli Sofia 23mins 05secs
 3. Dybevaq Anne M 24mins 04secs

Ανδρών 5.000 μέτρα:

 1. Saraintiris Giorgos 17mins 15 secs
 2. Ahmadi Majid 17mins 16 secs
 3. Rezate Xahayaa 17mins 19 secs

Γυναικών 10.000 μέτρα:

 1. Vavatziani Matina time: 46mins 18secs
 2. Barnetche Melissa time: 51mins 54secs
 3. Chatzinikolaou Ifigeneia time: 54mins 19secs

Ανδρών 10.000 meters:

 1. Bakas Vasilieios 39mins 9 secs
 2. Kontakas Antonios 39mins 38secs
 3. Evaggelidis Georgios 40mins 23secs

Βρείτε όλα τα αποτελέσματα του 3rd Airport Run εδώ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο