Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο για τον Αντώνη Πίκουλο – Συγκινητικές στιγμές στο λιμάνι (ΒΙΝΤΕΟ)

Πλήθος κόσμου παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, κατέκλυσε την εκκλησία του Αγίου Θεράποντα στη Μυτιλήνη, όπου συγγενείς, φίλοι, γνωστοί, αλλά και ανώνυμοι συμπολίτες μας, είπαν το στερνό αντίο στον Αντώνη Πίκουλο, που τόσο απρόσμενα έφυγε από τη ζωή.

Όλοι στάθηκαν στο πλευρό της οικογένειας του Αντώνη Πίκουλου που δέχθηκε αυτό το σκληρό χτύπημα της μοίρας.

Μετά το πέρας της νεκρώσιμης ακολουθίας στην οποία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Μυτιλήνης κ.κ. Ιάκωβος, η σορός του άτυχου ταξιδιωτικού πράκτορα περιφέρθηκε στο λιμάνι της Μυτιλήνης σταμάτησε για λίγο μπροστά στο πρακτορείο του, συνέχισε στο κιόσκι που βρίσκεται απέναντι από τα πλοία, εκεί όπου οι παρευρισκόμενοι κάτω από τη βροχή χειροκρότησαν τη σορό του Αντώνη Πίκουλο, ο οποίος ξεκίνησε το ταξίδι για την τελευταία κατοικία του.

Την ίδια ώρα τα πλοία ηχούσαν με τις σειρήνες τους συνεχώς αποχαιρετώντας τον Αντώνη Πίκουλο και αποδίδοντάς του τις πρέπουσες τιμές.

Αξίζει να σημειώσουμε την παρουσία ηγετικών στελεχών της Attica Group, όπως ο επιτελικός εμπορικός διευθυντής Διονύσης Θεοδωράτος, ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Hellenic Seaways  Βασίλης Κάτσαρης, ο διευθυντής πωλήσεων Γραμμών Εσωτερικού Κώστας Λεμπέσης, ενώ και η Aegean Airlines εκπροσωπήθηκε από τον εμπορικό διευθυντή Πάρη Επιτροπάκη και από τη διευθύντρια της εταιρείας στη Λέσβο Πηνελόπη Αναγνώστου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο