Πάτε Λήμνο για διακοπές ή επαγγελματικό ταξίδι; Ο Γιάννης Διαμαντίδης σας υπόσχεται την τέλεια διαμονή…

Ένας από τους πιο πετυχημένους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου σε όλη την Ελλάδα, είναι και ο Γιάννης Διαμαντίδης, ιδιοκτήτης και διευθυντής του ομώνυμου ξενοδοχείου στη Μύρινα της Λήμνου.

Ο Γιάννης Διαμαντίδης έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια με την προσωπική του φροντίδα και εργασία, να δημιουργήσει ένα ξενοδοχείο που να ανταποκρίνεται και στις πιο μεγάλες απαιτήσεις των πελατών του.

Κι αυτό το έχει καταφέρει με τη βοήθεια και όλης της οικογένειάς του, αφού ο ίδιος έχει φροντίσει να ενσωματωθούν στην οικογενειακή του αυτή επένδυση όλα σχεδόν τα μέλη της οικογένειάς του, έχοντας στο πλευρό του από τα παιδιά του έως και τα εγγόνια του.

Αυτό τον καιρό επενδύει στην εξ ολοκλήρου ανακαίνιση δύο νέων ξενοδοχείων της ιδιοκτησίας του τα οποία σύντομα θα σας παρουσιάσουμε.

Το Hotel Diamantidis βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στην πόλη της Μύρινας, σε απόσταση 350μ. από την παραλία του Ρωμέικου Γιαλού και σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την κεντρική αγορά. Προσφέρει σνακ μπαρ και δωρεάν Wi-Fi στους κοινόχρηστους χώρους.

Όλα τα κλιματιζόμενα δωμάτια περιλαμβάνουν μπαλκόνι και προσφέρουν θέα στην πόλη και το κάστρο της Μύρινας. Είναι ευρύχωρα και εξοπλισμένα με δορυφορική τηλεόραση, μικρό ψυγείο και δωρεάν ενσύρματο internet. Το ιδιωτικό μπάνιο παρέχει στεγνωτήρα μαλλιών και δωρεάν προϊόντα περιποίησης.

Το Hotel Diamantidis απέχει 16χλμ. από το διεθνές αεροδρόμιο της Λήμνου και 500μ. από τα Ρηχά Νερά με την περίφημη παραλία. Παρέχεται δωρεάν χώρος στάθμευσης στις εγκαταστάσεις.

Εμείς δεν έχουμε παρά να σας προτείνουμε όταν επισκεφθείτε τη Λήμνο να φροντίσετε ώστε η διαμονή σας να γίνει σε ένα από τα ξενοδοχεία ιδιοκτησίας του Γιάννη Διαμαντίδη.

Θα μείνετε σίγουρα ενθουσιασμένοι και φυσικά θα κάνετε κι έναν πολύ καλό φίλο… Τον Γιάννη Διαμαντίδη !!!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο