Παλλεσβιακή συγκέντρωση διαμαρτυρίας ετοιμάζουν οι κάτοικοι Μόριας – Παναγιούδας στις 26 Ιουλίου για το μεταναστευτικό

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι της Μόριας, μετά τις δυο τελευταίες εξεγέρσεις μεταναστών στο Hotspot της περιοχής τους, όπου είχαμε άγριες συμπλοκές, φωτιές, βανδαλισμούς και άλλα.

Είναι αποφασισμένοι να αντιδράσουν δυναμικά και ετοιμάζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την Τετάρτη 26 Ιουλίου στις 09:00 το πρωί έξω από το κτίριο του ΙΚΑ Μυτιλήνης.

Στο πλευρό τους θα βρίσκονται και οι κάτοικοι της Παναγιούδας, οι οποίοι βρίσκονται πολύ κοντά στο Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών και όπως υποστηρίζουν έχουν χάσει τον ύπνο τους και ανησυχούν για την ασφάλειά τους.

Οι κάτοικοι της Μόριας θέλουν να έχουν στο πλευρό τους όλους τους κατοίκους της Λέσβου, αφού είναι ένα θέμα που έχει επηρεάσει αρνητικά τον κοινωνικό και οικονομικό ιστό του νησιού μας.

“Θέλουμε πρώτα από όλα να βρεθεί λύση για τους μετανάστες, αφού από αυτό θα εξαρτηθεί και η ομαλοποίηση της κοινωνικής και οικονομικής τάξης της Λέσβου… Δυστυχώς η πολιτεία έχει αφήσει και τους μετανάστες και εμάς στο έλεος του Θεού… Ως εδώ… Δεν αντέχουμε πλέον άλλο αυτή την κατάσταση” δηλώνει στο Lesvosnews.gr ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Μόριας Νίκος Τρακέλης. 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο