Νέα Γενική Γραμματέας Νησιωτικής Πολιτικής η Χριστιάνα Καλογήρου – Έντονη δυσαρέσκεια από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας

Ολοκληρώθηκε σήμερα η στελέχωση των Υπουργείων με την ανακοίνωση των 24 νέων Γενικών Γραμματέων.

Το Lesvosnews.gr είχε νωρίτερα σχετικό ρεπορτάζ, με τις παρασκηνιακές ενέργειες που προηγήθηκαν ώστε να τοποθετηθεί Γενική Γραμματέας Νησιωτικής Πολιτικής η Χριστιάνα Καλογήρου.

Το ενδεχόμενο σενάριο επαληθεύτηκε και το Lesvosnews.gr δικαιώθηκε για μία ακόμα φορά.

Η Χριστιάνα Καλογήρου με τις ευλογίες του Κυριάκου Μητσοτάκη τοποθετήθηκε ως Νέα Γενική Γραμματέας Νησιωτικής Πολιτικής.

Μία επιλογή που προκάλεσε ήδη την έντονη δυσαρέσκεια σε πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στη Λέσβο, αφού οι σχέσεις της Χριστιάνας Καλογήρου με τους νεοεκλεγέντες τοπικούς μας άρχοντες – Μουτζούρης, Κύτελης, Κάρμαντζης – δεν είναι και στο καλύτερο επίπεδο, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει το ενδεχόμενο μίας μεταξύ τους καλή συνεργασία, προς όφελος των κατοίκων του Βορείου Αιγαίου και ιδιαίτερα της Λέσβου.

Είναι γνωστό σε όλους, ότι η Χριστιάνα Καλογήρου δεν λέει ούτε καλημέρα στους νεοεκλεγέντες Περιφερειάρχη και Δημάρχους και φυσικά είναι αρκετά δύσκολο έως ακατόρθωτο να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να συνεννοηθούν.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “Νέα Γενική Γραμματέας Νησιωτικής Πολιτικής η Χριστιάνα Καλογήρου – Έντονη δυσαρέσκεια από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας”

  1. ΙΓΝΑΤΙΟΣ

    Πεστε μου παρακαλω αυτη η κυρια Καλογηρου τι εχει προσφερη σε αυτον τον ερημο τοπο. Χρονια την πληρωνουμε για να κανη τα ταξιδακια της εις υγειαν των κοροιδων.

    Ευχαριστω.

    Ιγνατιος Βαμβουκλης. Καλλονη.

Αφήστε ένα σχόλιο