Νατάσα Ταραράκη… Αξίζει να της δώσουμε την ευκαιρία να προσφέρει ακόμα περισσότερα σε Λήμνο και Βόρειο Αιγαίο

Η Νατάσα Ταραράκη είναι ο άνθρωπος που τάραξε τα νερά της Λήμνου τα τελευταία έξη χρόνια.

Χρησιμοποίησε όλες τις επικοινωνιακές της δυνάμεις για να αλλάξει την εικόνα του νησιού της και να προβάλει ότι καλύτερο διαθέτει ο τόπος και οι άνθρωποι της Λήμνου!

Δεν περίμενε βοήθεια από κανέναν για να περάσει τα μηνύματά της.

Μαζί με μία μεγάλη ομάδα ανθρώπων που πίστεψε ότι στην Λήμνο αξίζει ένα πολύ καλύτερο παρόν και μέλλον.

Βοήθησε μεταδίδοντας τις γνώσεις που αποκόμισε σε ανάλογες θέσεις πετυχημένων πολυεθνικών της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Η Λήμνος άλλαξε και συνεχίζει να αλλάζει, σημειώνοντας ρεκόρ επισκεπτών χρόνο με τον χρόνο, δίνοντας έτσι στον νησί την αίγλη που του αξίζει, βγάζοντας το από την αφάνεια και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για ένα πολύ καλύτερο μέλλον.

Είναι ο απλός άνθρωπος που αγωνίζεται μαζί με όλους και για όλους κάτι που έχει αναγνωριστεί από το σύνολο σχεδόν των κατοίκων του πανέμορφου ακριτικού νησιού.

Με πάμπολλες παρουσίες στην Ελληνική τηλεόραση προσκαλεί με το χαμόγελο, το χιούμορ και την θετικότητα της κάθε άνθρωπο από κάθε γωνιά της Ελλάδας και του πλανήτη.

Σήμερα το όραμα και τα σχέδιά της μεγαλώνουν καθώς και οι ορίζοντες της Λήμνου μαζί με τα δικά της. Κανείς δεν ξέρει που θα σταματήσει αυτή η ανοδική κούρσα του νησιού που τόσο αγαπά και προσπαθεί με όλες της τις δυνάμεις, μαζί με τον απλό καθημερινό άνθρωπο, όσο απλή και προσιτή είναι η ίδια.

Σήμερα έχει συνδέσει τις ελπίδες της για ένα καλύτερο και πιο φωτεινό παρών και μέλλον με τον Πρύτανη Κώστα Μουτζούρη επικεφαλής του συνδυασμού «Άλμα Ανάπτυξης για το Βόρειο Αιγαίο» που η ίδια συμπληρώνει χαριτολογώντας «Ακόμα μεγαλύτερο Άλμα Ανάπτυξης για την Λήμνο».

Δεν θα κάνει έργο για να αξιολογηθεί το έργο της ήδη υπάρχει, απλά θέλει να το συνεχίσει!

Αξίζει να τις δώσουμε την ευκαιρία…

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο