Με άδειες τσέπες θα κάνουν Χριστούγεννα επαγγελματίες και εργαζόμενοι στην εταιρεία “Τοξότης” του Καλογρίτσα

Σε απόγνωση βρίσκονται πολλοί επαγγελματίες και εργαζόμενοι της εταιρείας Τοξότης Α.Ε. συμφερόντων Χρήστου Καλογρίτσα, αφού παραμένουν απλήρωτοι εδώ και αρκετούς μήνες.

Σε επιστολή που έστειλε στο Lesvosnews.gr ένας επαγγελματίας, ο οποίος έκανε εργασίες στην πιο πάνω εταιρεία εδώ στη Λέσβο, σημειώνει ότι τους εμπαίζουν και ότι δεν τους έχουν καταβάλει τα οφειλόμενα.

Κάποιοι από αυτούς έχουν πάρει επιταγές που έπρεπε να είχαν πληρωθεί από τον Μάρτιο, αλλά δυστυχώς έχουν στα χέρια τους επιταγές χωρίς αντίκρυσμα.

Οι εργαζόμενοι έχουν κατέβει πολλές φορές στην Αθήνα προκειμένου να βρουν κάποιους υπεύθυνους της εταιρείας αλλά δεν βρήκαν καμία ανταπόκριση.

Τον Ιούλιο μετά από τις πολλές διαμαρτυρίες των εργαζομένων, ήρθε στη Λέσβο εκπρόσωπος της εταιρείας Τοξότης Α.Ε., η οποία εν τω μεταξύ είχε παρατήσει τα έργα που είχε αναλάβει στο νησί και διαβεβαίωσε τους εργαζόμενους ότι θα πληρωθούν από την νέα εταιρεία που ανέλαβε τα έργα.

Δυστυχώς όμως μέχρι τώρα δεν έχουν πάρει τα χρήματα που τους οφείλονται και θα περάσουν τις γιορτές τους με άδειες τσέπες, ενώ όπως λένε οι επαγγελματίες που έχουν κόψει τα σχετικά τιμολόγια, ενώ δεν έχουν πληρωθεί αυτοί καταβάλουν όλες τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τις συνεργασίες αυτές, πληρώνοντας ΕΦΚΑ, ΦΠΑ κλπ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο