Κατάπτυστο έντυπο κυκλοφόρησε από αγνώστους κατά της Καλογήρου – Τι λέει η ίδια – Ποιοι καταδικάζουν την ενέργεια

Ένα κατάπτυστο έντυπο – μάλλον φωτοαντίγραφο – που κυκλοφόρησε σε κάποιες περιοχές της Λέσβου και καταφέρεται εναντίον της υποψήφιας Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Χριστιάνας Καλογήρου, έγινε η αιτία να χαλάσει το μέχρι τώρα ήρεμο κλίμα της προεκλογικής εκστρατείας των υποψηφίων συνδυασμών.

Η Χριστιάνα Καλογήρου εξέδωσε άμεσα δελτίο τύπου στο οποίο αναφέρει:

«Απελπισμένοι σκοτεινοί κύκλοι, μεταμφιεσμένοι σε αγανακτισμένους πολίτες, καταφεύγουν στη χυδαιότητα και το
ψεύδος. Σε λίγες ώρες οι πολίτες του Βορείου Αιγαίου θα δώσουν την απάντησή τους».

Μαθαίνουμε ότι ήδη πολλοί συνδυασμοί ετοιμάζουν τις ανακοινώσεις τους μέσα από τις οποίες πιστεύουμε ότι θα καταδικάζουν τέτοιες έκνομες ενέργειες και τις οποίες – όσες μας γνωστοποιηθούν – θα τις δημοσιεύσουμε.

Φυσικά όπως όλοι καταλαβαίνετε το Lesvosnews.gr είναι το πρώτο που καταδικάζει τις όποιες τέτοιες ενέργειες χρησιμοποιούν κάποιοι προκειμένου να προσφέρουν τις “υπηρεσίες” τους και πολύ δε περισσότερο όταν αυτές είναι ανώνυμες.

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ “ΑΛΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ” ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ

“Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης και ο Συνδυασμός του Άλμα Ανάπτυξης στο Βόρειο Αιγαίο, καταδικάζουν απερίφραστα το απαράδεκτο fay volan που ανωνύμως κυκλοφόρησε σε διάφορες Περιοχές και καλούν την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου να προβεί σε κάθε ενέργεια για τον εντοπισμό και σύλληψη του ή των δραστών, δεδομένου ότι τέτοιες ενέργειες νοθεύουν τις δημοκρατικές διαδικασίες των εκλογών και την ελεύθερη έκφραση των πολιτών.”

Δήλωση Παναγιώτη Χριστόφα για την κυκλοφορία φέιγ βολάν στη Λέσβο

Με αφορμή την κυκλοφορία εμπρηστικού φέιγ βολάν σήμερα σε σημεία του νησιού μας καταδικάζουμε κάθε μορφή επίθεσης που είναι ενάντια στις δημοκρατικές διαδικασίες απέναντι σε κάθε υποψήφιο. Οι πολίτες υποστηρίζουν ξεκάθαρα τους καθαρούς αγώνες και τον πολιτικό πολιτισμό. Είμαστε μαζί τους.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο