Κάπως έτσι μπαίνουν τα λουκέτα στα ΜΜΕ και μετά τα “παπαγαλάκια” ψάχνουν θέσεις σε γραφεία τύπου

Μόνο ένα μέσο ενημέρωσης από την Αθήνα – tovima.gr – έγραψε το προφανέστατο μέγα ψέμα και φυσικά fakenews για το ότι ο συλληφθείς στη Λήμνο που πετούσε τα φέιγ βολάν εναντίον της Χριστιάνας Καλογήρου το έκανε επειδή του τα έδωσε τα τρικάκια ένας δημοσιογράφος (που κατονόμασε), ο οποίος πρωταγωνιστούσε στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του κ. Μουντζούρη.

Όπως γράψαμε και σε άλλο ρεπορτάζ μας στη δικογραφία ο συλληφθείς αναφέρει ότι προέβη σε αυτό το είδος της διαμαρτυρίας του διότι η Χριστιάνα Καλογήρου και οι συνεργάτες της τον ταλαιπωρούν επί χρόνια γραφειοκρατικά προκειμένου να του χορηγήσουν άδεια λειτουργίας της επιχείρησής του με συνέπεια να τον έχουν φέρει σε απόγνωση αφού έτσι τον οδηγούν στην οικονομική καταστροφή.

Είναι προφανές ότι γίνεται μία συντονισμένη προσπάθεια από κάποιους σκοτεινούς κύκλους προκειμένου να πλήξουν την το κύρος, την τιμή και την αξιοπρέπεια του Πρύτανη Κώστα Μουτζούρη.

Σήμερα τα “Νέα της Λέσβου” και χθες το ΦΜ100 Λήμνος,  χωρίς να έχουν κάνει καμία δημοσιογραφική έρευνα και αγνοώντας το γεγονός ότι κανένα άλλο ΜΜΕ δεν έγραψε για την ανάμιξη δημοσιογράφου και του Κώστα Μουτζούρη είναι το δεύτερο ΜΜΕ που αναπαράγει τη συγκεκριμένη fakenews είδηση.

Μετά αναρωτιούνται κάποιοι γιατί τα ΜΜΕ κλείνουν το ένα μετά το άλλο χάνοντας τους συνδρομητές τους και οι “επαγγελματίες δημοσιογράφοι” ψάχνουν εναγωνίως για καμία θεσούλα σε γραφείο τύπου κάποιου τοπικού μας “άρχοντα”.

Δυστυχώς όμως οι θεσούλες αυτές είναι λίγες και σχεδόν σχεδόν όλες πιασμένες…

Όλοι θα γυρίσουν στις παλιές τους θέσεις…

Άλλοι θα πιάσουν πάλι τον κασμά, άλλοι τα πινέλα, άλλοι θα γυρίσουν πίσω από τους μπουφέδες…

Μετάνιωσα που δεν άφησα κατά καιρούς κάποιους ανθρώπους που είχαν πέσει θύματα εκβιασμού από κάποια τοπικά ΜΜΕ και ήθελαν να προχωρήσουν σε μηνύσεις με στοιχεία τρανταχτά που διέθεταν…

Αλλά να είστε σίγουροι ότι αυτές οι δημοσιογραφικές αλητείες δεν επιβιώνουν ποτέ…

Έχουν πάντα μία ημερομηνία λήξης…

Όχι… Λάθος καταλάβατε… Ο Γιάννης Συνάνης δεν θα πάει ΠΟΤΕ σε κανενός το γραφείο τύπου…

Ούτε και θα γραφτεί ποτέ στο “ΔΙΑΥΓΕΙΑ” ότι πήρε έστω και μισό ευρώ από τη σπατάλη του δημοσίου χρήματος προς τους δημοσιογράφους…

Κλείνω φέτος 30 χρόνια μάχιμης δημοσιογραφίας στη Λέσβο από το 1989 που επέστρεψα στην πατρίδα μου από την Αθήνα…

Και εγώ έχω τη δύναμη – δεν εννοώ τα ΝτΛ – να βάζω το όνομά μου κάτω από τα άρθρα μου…

Όσοι θεωρούν ότι τους προσβάλω ο δρόμος προς την Εισαγγελία είναι γνωστός…

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΥΝΑΝΗΣ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο