«Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ» – Η νέα δημοτική κίνηση της οποίας ηγείται ο Παναγιώτης Ζαφειρίου

Στο ξενοδοχείο Blue Sea έγινε η επίσημη ανακοίνωση του συνδυασμού «Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ» της οποίας ηγείται ο υποψήφιος Δήμαρχος Λέσβου Παναγιώτης Ζαφειρίου.

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα είχε δημοσιευθεί άρθρο σε τοπική εφημερίδα της Λέσβου για την επίσημη ανακοίνωση του συνδυασμού και για την κάθοδο στις Δημοτικές Εκλογές του 2019, όπου είχαν δημοσιευθεί και κάποια ονόματα υποψηφίων που θα προσχωρούσαν στο συνδυασμό του Παναγιώτη Ζαφειρίου, τα οποία όμως από ότι μάθαμε αντέδρασαν με το δημοσίευμα αυτό.

Στα τοπικά μέσα ενημέρωσης στάλθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου το οποίο σας δημοσιεύουμε και ευχόμαστε στη νέα αυτή κίνηση να έχει καλή επιτυχία και να μπορέσει με όποιο τρόπο μπορούν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι να βάλουν το δικό τους λιθαράκι για την πρόοδο και ανάπτυξη του τόπου μας.

“Σάρκα και οστά έλαβε ο συνδυασμός του υποψηφίου Δημάρχου Παναγιώτη Ζαφειρίου, ως μια ανεξάρτητη και πλήρως αδέσμευτη πολιτική κίνηση, με την ονομασία «Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ».

Η εν λόγω κίνηση απαρτίζεται κυρίως από νέα, αξιόλογα στελέχη, που καλούνται με υπευθυνότητα να διαδραματίσουν δημιουργικό ρόλο στην πλήρη ανασυγκρότηση του νησιού μας.

Σκοποί του συνδυασμού είναι η ανάδειξη των βασικότερων προβλημάτων της Λέσβου, τα οποία αποτελούν καθημερινή έγνοια των πολιτών της, καθώς και η εφαρμογή δημιουργικών λύσεων, με καίριες παρεμβάσεις στα κέντρα λήψεων των αποφάσεων.

Ο παραπάνω συνδυασμός καλεί σε εγρήγορση κάθε ενεργό πολίτη του τόπου μας, προκειμένου να αναδειχτεί ο ίδιος σε πρωταγωνιστή των εξελίξεων και των καινοτομιών, που θα πραγματωθούν με στόχο την βελτίωση της καθημερινής του ζωής.

Με εκτίμηση και σεβασμό στο Λέσβιο δημότη και στον τόπο.”

Ο συνδυασμός «Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ»

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο