Η Δυτική Λέσβος έβγαλε το νέο Περιφερειάρχη – Κατάμεστο το Δημοτικό Θέατρο Καλλονής στην ομιλία του Κ. Μουτζούρη

Δεν έπεφτε καρφίτσα στη χθεσινή συγκέντρωση – παρουσίαση υποψηφίων του Συνδυασμού “Άλμα Ανάπτυξης στο Βόρειο Αιγαίο” με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Κώστα Μουτζούρη που έγινε στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής.

Μία συγκέντρωση που στην ουσία επικυρώνει τη λαϊκή βούληση και φωτογραφίζει τον Κώστα Μουτζούρη ως νέο Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή για τη μνήμη των 100 χρόνων από τη Γενοκτονία των Ποντίων που έγινε μετά από την θέληση του Κώστα Μουτζούρη.

Στη συνέχεια ο ίδιος αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την συγκλονιστική τους παρουσία αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν να θέσει υποψηφιότητα στο Βόρειο Αιγαίο.

Ο λόγος του στη συνέχεια ήταν απλός και λιτός αναφερόμενος κυρίως στην απελπιστική κατάσταση που βρίσκονται τα νησιά της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου λόγω του μεταναστευτικού, της οικονομικής κρίσης, της ανεργίας, της τουριστικής πτώσης και ζήτησε από όλους να κάνουν μαζί του το “Άλμα Ανάπτυξης στο Βόρειο Αιγαίο”.

All-focus

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.