Εριφύλη Χιωτέλλη: “Με πυξίδα τον πολίτη” Ναι αλλά με ποιον πολίτη; Συνεχίζονται οι γκάφες της

Δεν έχουν τέλος οι γκάφες της υποψήφιας Δημάρχου Μυτιλήνης Εριφύλης Χιωτέλλη “Με πυξίδα τον πολίτη” που στηρίζεται από τον “ΣΥΡΙΖΑ”.

Μετά την αποκάλυψη ότι στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού της συμμετείχε ένα από τα ιδρυτικά στελέχη της “Χρυσής Αυγής” ο Δημήτρης Κόρακας τον οποίο μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος τον απέσυρε άρον άρον τώρα έρχεται ακόμα μία καταγγελία από τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Σύμβουλο με την “Επανεκκίνηση” του υποψήφιου Δημάρχου Μυτιλήνης Κώστα Αστυρακάκη ο οποίος δηλώνει ότι:

“Επειδή  μετά από δημοσίευμα εφημερίδας, συνεχίζει να συζητιέται ψευδώς ότι εγώ είχα υπογράψει τη διακήρυξη της κυρίας Χιωτέλλη, για να αποκαταστήσω την αλήθεια αναφέρω τα εξής:
1ον Η κα. Χιωτέλλη με κάλεσε να συζητήσουμε, κι εγώ ανταποκρίθηκα, όπως κάνω πάντα με όσους μου ζητάνε να κουβεντιάσουμε.
Μετά τη συζήτηση, πήρα τις αποφάσεις μου να κατέβω στις εκλογές με το συνδυασμό «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ» και επικεφαλής τον Κώστα Αστυρακάκη.
2ον Δεν υποσχέθηκα ποτέ ότι θα είμαι μαζί της και ούτε υπέγραψα φυσικά ποτέ τη διακήρυξή της.
Θα παρακαλούσα τα ΜΜΕ που αναφέρονται σε αυτό , να ζητήσουν από την κα. Χιωτέλλη να δημοσιοποιηθεί η υπογραφή μου.

Θεόδωρος Στεργίου
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Με τον Συνδυασμό «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ»  ”

Η Εριφύλη Χιωτέλλη με νέα της δήλωση στα τοπικά ΜΜΕ δεν κάνει λόγο για την ταμπακέρα λέγοντας ότι: “Εμείς προχωράμε… Όλα τα άλλα δεν μας αφορούν”

Πικρά όμως σχόλια ακούγονται και για τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της Εριφύλης Χιωτέλλη του πρώην Δημάρχου Μυτιλήνης Στρατή Πάλλη πατέρα του νυν Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Πάλλη.

Κι αυτό γιατί ο Στρατής Πάλλης θεωρείται από τους ελάχιστους πετυχημένους Δημάρχους του νησιού μας έχοντας στο ενεργητικό του σπουδαίες περγαμηνές και δάφνες για την παρουσία του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Με αυτά τα δεδομένα αν επρόκειτο να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του θα ήταν σοφότερο να ηγηθεί ο ίδιος ενός συνδυασμού με πολλές πιθανότητες επανεκλογής του  και όχι να είναι υπό την σκέπην της Εριφύλης Χιωτέλλη ή οποιουδήποτε άλλου υποψηφίου.

Κάνουμε λάθος;

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

2 Άποψη για τα “Εριφύλη Χιωτέλλη: “Με πυξίδα τον πολίτη” Ναι αλλά με ποιον πολίτη; Συνεχίζονται οι γκάφες της”

  1. nina thermos

    o.kirios.palis.syrizeos.kai.kallos.den.me.paratate.afiste .tis.pourdes.i.syriza.hatane.to.telefteo.koma.pou.ha.psifiza kai den diaferi kaholou an itane kalos dimaehos i ohi afti i anhropi ein mono gia kako ta teleftea pente hronia ehoun katastrepsi ta panta mehri tin makedonia xepoulisan alla tesera hronia kai teliose i ellada n t

Αφήστε ένα σχόλιο