«Ελαίας Νήσος Λέσβος»… Σημαντικό ψηφιακό σεμινάριο για ελαιοκαλλιεργητές, γεωπόνους, φοιτητές, ερευνητές τμημάτων γεωπονίας…

Ψηφιακό σεμινάριο διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ελαίας Νήσος Λέσβος».

Στο σεμινάριο θα μιλήσουν οι γεωπόνοι Κική Βαρίκου και Βασίλης Μουσελίμης και η πρόεδρος του Συλλόγου Φωτεινή Τιρπιντήρη.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε ελαιοκαλλιεργητές, γεωπόνους, φοιτητές και ερευνητές τμημάτων γεωπονίας, ελαιοκομίας και αγροτικής ανάπτυξης, στελέχη αγροτικών επιχειρήσεων και συνεταιρισμών και άλλους ενδιαφερόμενους του κλάδου της ελιάς.
Η κ. Βαρίκου θα μιλήσει με θέμα: «Αντιμετώπιση του δάκου της ελιάς», ενώ η παρουσίαση του κ. Μουσελίμη θα έχει τίτλο «Καλλιεργητικές εργασίες της εποχής: Το κλάδεμα και η σχέση με τη θρέψη».
Παράλληλα θα δοθεί η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να υποβάλουν ερωτήσεις για ευρύτερα θέματα ελαιοκαλλιέργειας, ενώ θα γίνει και ενημέρωση για το ELIA Lesvos confest, που θα διοργανωθεί τον προσεχή Σεπτέμβριο.
Σε όσους παρακολουθήσουν το σεμινάριο θα αποσταλεί βεβαίωση παρακολούθησης.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom, από τον σύνδεσμο https://us02web.zoom.us/j/83506178779 ή από την εφαρμογή zoom με Meeting ID: 835 0617 8779.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο