Εκπληκτικό άρθρο με υπέροχες φωτογραφίες της Skyscanner για τη Λέσβο !!! – Αξίζει να το διαβάσετε

Ένα εξαιρετικό αφιέρωμα για τη Λέσβο δημοσίευσε η Skyscanner, που κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στον τομέα των ταξιδίων και συχνά – πυκνά δημοσιεύσει άρθρα για το νησί μας και ιδιαίτερα για τη Μυτιλήνη, που φιγουράρει συχνά στις τοπ λίστες των αγαπημένων προορισμών, με βάση τις αναζητήσεις των χρηστών από Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το Lesvosnews.gr ενημερώθηκε για τις δημοσιεύσεις αυτές από την υπεύθυνη της Skyscanner Βίλλυ Μανωλιά η οποία μας γράφει:

“Αγαπητέ κ. Σινάνη,

Χαιρετισμούς από την ελληνική ομάδα της Skyscanner!

Σας στέλνω το άρθρο που δημιούργησαν οι ταξιδιωτικοί μας συνεργάτες αποκλειστικά για τη Μυτιλήνη. Αν πιστεύετε ότι έχει ενδιαφέρον και αξία για το αναγνωστικό σας κοινό, θα χαρούμε ιδιαίτερα να το μοιραστείτε μέσα από την ύλη σας μαζί του.

Η Skyscanner κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στον τομέα των ταξιδίων καθώς κάθε μήνα βρίσκουν φθηνά αεροπορικά εισιτήρια και χρήσιμα άρθρα περισσότερα από 60 εκατομμύρια χρήστες στον κόσμο.

Συχνά γράφουμε για τη Μυτιλήνη μια και φιγουράρει συχνά στις τοπ λίστες των αγαπημένων προορισμών με βάση τις αναζητήσεις των χρηστών από Ελλάδα και το εξωτερικό.

Είμαι στη διάθεσή σας για ό,τι χρειαστείτε

Με εκτίμηση,

Για την ομάδα της Skyscanner

Βίλλυ Μανωλιά”

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το εκπληκτικό αυτό άρθρο το οποίο περιλαμβάνει εξίσου εκπληκτικές φωτογραφίες από τη Λέσβο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο