ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – Πετούν τα οστά των ενταφιασμένων στο νεκροταφείο Αγίων Αναργύρων Πλωμαρίου (ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ)

Μία απίστευτη καταγγελία έκανε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Τηλεόρασης Μυτιλήνης με τον Γιάννη Συνάνη ο πάτερ – Ευστάθιος εφημέριος του εξωκλησίου Αγίων Αναργύρων στο Πλωμάρι.

Σύμφωνα με την καταγγελία αυτή χθες το απόγευμα όταν πήγαν οι καντηλαναύτριες στο νεκροταφείο των Αγίων Αναργύρων για να ανάψουν τα καντήλια βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα.

Ο εσωτερικός χώρος του νεκροταφείου ήταν διάσπαρτος από ανθρώπινα οστά και νεκροκεφαλές.

Πάντα σύμφωνα με τις καταγγελίες αυτές ο Δήμος Λέσβου εκτελώντας κάποιες εργασίες καλωπισμού στο νεκροταφείο αυτό ξέθαψε τα οστά αυτά από το χωνευτήρι στο οποίο ήταν ενταφιασμένα μάλλον για να τα πετάξουν στη χωματερή.

Με το που έγινε γνωστό αυτό το γεγονός όλοι σχεδόν οι συγγενείς των ενταφιασμένων στο νεκροταφείο πήγαν αμέσως εκεί εκφράζοντας την οργή και την αγανάκτησή τους για την ασέβεια και προσβολή την οποία υπέστησαν και μετά θάνατον οι δικοί τους άνθρωποι.

Ακούστε στο βίντεο που σας δημοσιεύουμε τι καταγγέλλουν στον Γιάννη Συνάνη ο πάτερ Ευστάθιος και οι κάτοικοι του Πλωμαρίου οι οποίοι ζητούν την άμεση παρέμβαση του Εισαγγελέα.

Ήδη κατήγγειλαν το γεγονός στην αστυνομία Πλωμαρίου και το πρωί έχουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο νεκροταφείο στις 08:30 το πρωί

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο