Ανεπιθύμητα πρόσωπα από τους ομογενείς τα μέλη της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στη Νέα Υόρκη

Γράφει ο Σπύρος Κατσούρης

ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΟΥ ’21 ΚΑΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Ανεπιθύμητα πρόσωπα (persona non grata) είναι τα μέλη της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στην μεγαλειώδη παρέλαση της Ομογένειας για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 (εθνικής παλιγγενεσίας) που θα γίνει – όπως κάθε χρόνο- στην 5η λεωφόρο της Ν.Υόρκης.

Αυτό αποφάσισαν ΟΜΟΦΩΝΑ όλες οι Ενώσεις, Σωματεία και Ομοσπονδίες της Ομογένειας στη μεγάλη αυτή χώρα της Δύσης όπου ζει και ακμάζει ο Ελληνισμός!

Ο λόγος;;

Μα ποιος άλλος από την αντεθνική πολιτική της κυβέρνησης Τσίπρα τα 2 τελευταία χρόνια , που βάλλει ευθέως και ανερυθριάστως κατά της χώρας μας, του λαού μας, του έθνους μας, της πατρίδος μας, της γλώσσης, της θρησκείας, της οικογένειας, της Ιστορίας μας, της Παιδείας μας και του Πολιτισμού μας!

Κι όλ’ αυτά για χάριν της διατηρήσεώς του στην Εξουσία με τις ευχές και τα χειροκροτήματα των ξένων (Μέρκελ, Μακρόν, ΝΑΤΟ, ΕΕ, Ζάεφ) αλλ’ όχι των Ελλήνων!

Και δεν αντιλαμβάνεται τ’ αγράμματο παιδάριον ότι τον χρησιμοποιούν για να περάσουν τα διεθνιστικά σχέδιά τους (τα οποία καρατομούν την Ελλάδα γεωστρατηγικά, οικονομικά, κοινωνικά, πνευματικά) ή μήπως τ’ αντιλαμβάνεται αλλά τα αποδέχεται , διότι θεωρεί εαυτόν χαρισματικόν ηγέτη (κατά ΓΑΠ) και «εθνοσωτήρα» και δεν του καίγεται καρφί αν ο Ελληνισμός εξαφανισθεί από τον πατρογονικό του χώρο και αντικατασταθεί από τις μυριάδες των ισλαμιστών λαθροεισβολέων , οπότε στην προκειμένη περίπτωση διαπράττει το έγκλημα του δόλου(!)

Και γι’ αυτό –άραγε-τροποποιεί το άρθρο περί Εσχάτης Προδοσίας, λίγους μήνες πριν φύγει από την Εξουσία;

Την ίδια απόφαση των ομογενών της Αμερικής πήραν –μαθαίνω- και οι ομογενείς μας της Αυστραλίας, οι οποίοι μάλιστα χόρεψαν και τραγούδησαν μπροστά από το περίφημο και πασίγνωστο κτίριο της Όπερας , το «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ…» εις πείσμα των απαγορευτικών αποφάσεων της μειοψηφούσας πλέον κυβέρνησης της αριστεράς και εις απάντησιν της δίωξης του Σφακιανού καταδρομέως αλεξιπτωτιστή μας, επειδή τραγουδούσε κι αυτός το ίδιο τραγούδι (ενώ δεν διώκονται αυτοί που μετατρέπουν τις Εν. Δυνάμεις της χώρας σε «σόου» μαγειρικής και υπηρέτες των λ/μεταναστών!).

Και το κερασάκι στην τούρτα ήτο –για τους ομογενείς μας- αυτό: Η ανθελληνική και κατάπτυστη «Συμφωνία των Πρεσπών»!

Ήτο η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής των απανταχού της γης Ελλήνων .

Η παντελής κώφωση των κυβερνώντων στις φωνές εκατομμυρίων Ελλήνων και η δικτατορική απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να προχωρήσει στην υπογραφή της.

Γι αυτό κι οι ομογενείς μας δεν θέλουν να τον δουν ούτε ζωγραφιστό (αυτόν τον νέο Τσεγκεβάρα , τον κολλητό του Μαδούρο, τον εγγαστρίμυθο του Ανδρέα) ούτε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκδηλώσεις τους.

Και οι ομογενείς μας είναι πιο Έλληνες και πιο πατριώτες από μας τους Ελλαδίτες.

Τους έζησα από κοντά, και στις ΗΠΑ και στον Καναδά.

Και έχω πλήρη εικόνα του τι γίνεται και στην μακρινή Αυστραλία.

Μου μιλούσαν με παράπονο και οργή: «Μα τι κάνετε εσείς εκεί στην Ελλάδα; Γιατί δεν μιλάτε; Γιατί δεν γράφετε; Γιατί δεν διαδηλώνετε δυναμικά; Η αριστερά τόσα χρόνια έσπαγε, έκαιγε, αντιδρούσε βίαια και δεν αριθμούσε ούτε το 5%. Εσείς τώρα με το 80% αντίθετο με τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν τους ανατρέπετε»;; – Μιλούμε- ψέλλιζα- μερικοί ακόμα πατριώτες αλλά μας βαπτίζουν ακραίους, γραφικούς, οπισθοδρομικούς, φασίστες, χρυσαυγίτες!!!

Άλλο ένα μεγάλο παράπονό τους είναι : «ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ»? Αλήθεια αυτό το δίκαιο αίτημά τους, πότε θα γίνει πραγματικότης;; Δηλαδή έχουν δικαίωμα οι τριτοκοσμικοί λ/εισβολείς να ψηφίζουν και οι

Έλληνες της ομογένειας όχι;; Εμ, φυσικά! Διότι ξέρουν ότι οι ομογενείς θα ψηφίσουν πατριωτικά Κόμματα!

Ενώ οι τριτοκοσμικοί (που τρώνε και πίνουν και κοιμούνται και χαρτζιλικώνονται τζάμπα από μας τα κορόϊδα) θα ψηφίσουν αυτούς που τους άνοιξαν τις πύλες της Ελλάδος και τους αγκάλιασαν σαν αδέλφια μας!

Κι εδώ γεννάται αβίαστα το ερώτημα: -Γιατί λοιπόν ζητάμε να έλθουν οικονομικά εύποροι ομογενείς για να επενδύσουν στην Ελλάδα;; Ναι, γιατί να έλθουν;

Για να συνεχίσουν το τάϊσμα αυτών και των άλλων;

Και γιατί να δεχθούν τον Τσίπρα και την παρέα του στις εκδηλώσεις της ομογένειας για την εθνική επέτειο; Αφού (ως λένε οι ομογενείς) δεν κατανοούν τι γιορτάζουμε!!!

Η Επανάστασις του ’21 –λένε- έγινε για του Χριστού την πίστη την αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία! Η κυβέρνηση Τσίπρα και Αντίχριστη είναι και την πατρίδα σκλαβώνει (με την συμφωνία Πρεσπών και το καλωσόρισμα ισλαμιστών λ/εισβολέων).

Διερωτώνται ακόμα πως είναι δυνατόν για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας να θέλουμε 180 ψήφους και για τόσο κρίσιμο εθνικό θέμα (εκχώρηση ονόματος, γλώσσης, εθνότητος σ’ ένα μόρφωμα κράτους ) να θέλουμε μόνο 151 ψήφους! Διερωτώνται –τέλος- ποιος είν ‘ αυτός ο Τσίπρας που σας κυβερνά κι αγνοεί ετσιθελικά την βούληση του 80% του Ελληνικού λαού για ένα παλλαϊκό Δημοψήφισμα?! Τι να απαντήσω στους πολυαγαπημένους μου Συνέλληνες Ομογενείς;; Ότι έχουμε πάθει ομαδική ψυχωτική αδρανή καναπεδίστικη αποχαύνωση ή ότι το αγράμματο αυτό αναρχικό αριστερίστικο παιδάριο ασκεί μια μαγευτική και λαοπλάνα γοητεία σ΄όλα τα είδη και φύλα ελληνοφώνων ανθρώπων που τώρα κατοικούν την άγια γη των πάλαι ποτέ Ελλήνων??? Ρόδος 17-3-2019

Σπύρος Κατσούρης

  • Νομικός, οικονομολόγος, πολιτειολόγος, εκπαιδευτικός, συγγραφέας, βραβευμένος Ποιητής, αρθρογράφος, πρώην Τμ/χης Τραπέζης τ. Ελλάδος, Δ/ντής του Πολιτισμικού Μελάθρου Ρόδου, ερευνητής κλπ.

Σχετικές δημοσιεύσεις

2 Άποψη για τα “Ανεπιθύμητα πρόσωπα από τους ομογενείς τα μέλη της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στη Νέα Υόρκη”

  1. margarita

    KIRIE.KATSOURI.TIS.SKEPSIS.MOU.DIABASA.AFTA.EINE.KAI.TA.DIKA.MOU.PISTEBO.GIAFTOUS.TOUS.ANHROPOUS.POU.DISTIHOS.AFTI.TIN.STIGMI.KANOUN.KOMANTO.GIA.KAKI.TIS.TIHI.STIN.PATRIDA.KAI.BEBEA.MAS.EINE.MAS.EDO.STIN.AFSTRALIA.ANEPIHIMITI.ME.TA.ERGA.POU.EHOUN.DIAPRAXI.POU.SKEPTONTE.NA.SINEHISOUN.NA.DIAPRATOUN.AN.TOUS.DOHI.I.EFKERIA.ALLA.DRN.TO.NOMIZO.KAI.DEN.TO.EUHOME.

  2. nina thermos

    ston.kirio.spiron.katsouri.ena.megalo.efharisto.diabasa.afta.pou.skeptome.afta.pou.pistebo.ti.moni.alihia.es.auharisto.apo.ta.bahi.tis.kardias.mou.n.thermos.adelida.s.a

Αφήστε ένα σχόλιο