Πριοδεία του Χαράλαμπου Αθανασίου σε Παράκοιλα Άγρα και Μεσότοπο

athanasiou-parakoila

Στα Παράκοιλα, την Άγρα και το Μεσότοπο περιόδευσε το απόγευμα του Σάββατου ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και υποψήφιος βουλευτής Νομού Λέσβου κ. Χαράλαμπος Αθανασίου.

Ο υποψήφιος βουλευτής είχε συναντήσεις με παραγωγούς, κτηνοτρόφους, αγρότες, και κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, ενώ σε κάθε καφενείο που επισκέφθηκε δημιουργήθηκαν αρκετά “στρογγυλά τραπέζια”, με πολλές συζητήσεις και ερωτήσεις από τους κατοίκους για θέματα όπως την εξισωτική αποζημίωση, το σπάσιμο του Δήμου και άλλα.

“Η σημερινή περιοδεία πραγματικά ήταν από τις πιο ενδιαφέρουσες που έχουμε πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα. Σήμερα διαπίστωσα με μεγάλη ικανοποίηση ότι, παρόλα τα προβλήματα που βιώνει ο κόσμος θέλει και διψάει να μάθει τι συμβαίνει στην κεντρική πολιτική σκηνή και πως και με ποιο τρόπο αυτή επηρεάζει την καθημερινότητά του.

Το διακύβευμα αυτών των εκλογών εκτιμώ ότι είναι η διασφάλιση της Ευρωπαικής πορείας της χώρας, που συνεπάγεται και όλα τα οφέλη για τον τόπο μας όπως είναι τα Ευρωπαικά χρηματοδοτικά προγράμματα, οι αγροτικές επιδοτήσεις και άλλα.

Όπως μπορεί κανείς να αντιληφθεί άμεσα, ο Συ.Ριζ.Α δεν έχει πρόταση για να βγει η Ελλάδα από την κρίση. Αντίθετα θα βαθύνει η κρίση και η μόνη ζημιωμένη θα είναι η χώρα μας. Οι Ευρωπαίοι να είστε σίγουροι ότι έχουν δημιουργήσει τόσο καιρό τις δικλείδες εκείνες που θα διασφαλίζουν τα συμφέροντά τους, σε περίπτωση εξόδου της χώρας από το Ευρώ.

Επιπλέον σας θυμίζω τη δήλωση της υποψηφίας βουλευτού του  Συ.Ρι.Ζα κυρίας Ραχήλ Μακρή πως σε περίπτωση που κλείσουν οι “κάνουλες” της Ε.Ε.” η κυβέρνηση θα κόψει μέσω της Τ.τ.Ε. 100 δις. Ευρώ ζεστό χρήμα. Όπως καταλαβαίνετε πρόκειται για μη σοβαρές θέσεις, οι οποίες όχι μόνο είναι επικίνδυνες για τη χώρα, αλλά  δείχνουν και την ημιμάθεια και τον πρόχειρο τρόπο που αντιμετωπίζεται η διακυβέρνηση της χώρας από το συγκεκριμένο κόμμα.

Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας και θέλω να σας διαβεβαιώσω πως δεν θα σας διαψεύσω και θα πράξω ότι είναι δυνατόν προκειμένου να φέρουμε τα νησιά μας στο προσκήνιο.

Μια Λέσβος αδικημένη, μία Λήμνος ξεχασμένη ένας Άγιος Ευστράτιος σβησμένος από το χάρτη. Αυτό σταματάει εδώ. Με ισχυρή βούληση, χαμηλούς τόνους και υπευθυνότητα θα συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε πριν 2,5 χρόνια.”  

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο