Ατρόμητη η Καλλονή στο Περιστέρι πήρε το χρυσό βαθμό της ισοπαλίας 0 – 0 (ΒΙΝΤΕΟ)

atromitos aelk 0-0

Αλώβητη έφυγε η ομάδα της Καλλονής από τη σκληρή έδρα του Ατρόμητου στο Περιστέρι όπου απέσπασε χρυσή ισοπαλία με το λευκό 0 – 0 κάνοντας έτσι καλό ποδαρικό για το 2006.

Ο Γιάννης Μαντζουράκης εξέπληξε και πάλι τους πάντες με την αρχική του ενδεκάδα αφού εκτός των απουσιών που είχε λόγω τραυματισμών και τιμωριών – Λεοζίνιο, Βαλιός, Γιορέντε, Στεφάνοβιτς – άφησε στον πάγκο και τους Μανούσο, Καμαρά, Ναβάρο.

Ο τεχνικός της Καλλονής όπως συνηθίζει παρέταξε ένα αμυντικό σχήμα και με κόντρα επιθέσεις αναζήτησε το γκολ το οποίο θα μπορούσε να είχε πετύχει σε μία – δύο καλές φάσεις που δημιούργησε.

Από την άλλη πλευρά ο Ατρόμητος ο οποίος είχε μία συντριπτική κατοχή της μπάλας – περίπου 68% με 32% – εγκλωβίστηκε από την άμυνα της Καλλονής και δεν έβρισκε εύκολα διαδρόμους προς την εστία του Χογκ αλλά σε μία δύο περιπτώσεις κι αυτός έφτασε πολύ κοντά στο γκολ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Γκορμπουνοφ, Πίτου Γκαρσία, Κούρος, Λαζαρίδης, Φυτανίδης (83΄ Τάτος), Μπρίτο, Κιβρακίδης, Δημούτσος (72΄ Κατσουράνης), Ούμπιδες, Ναπολεόνι, Παπάζογλου (72΄ Καραμάνος)

ΚΑΛΛΟΝΗ

Χογκ, Αναστασιάδης, Μπαρέρα, Αντέτζο, Πιπίνης, Καλτσάς, Κειτά, Χωριανόπουλος (77΄ Μανούσος ), Μίνγκας (87΄ Καμαρά), Τσαμπούρης, Χουάνμα (93΄ Γιώργου)

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΚΛΠ ΣΤΟ NOVASPORTS.GR

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο