Η Καλλονή πέταξε στα Γιάννενα με στόχο να πάρει τη νίκη και το πολύτιμο τρίποντο !!!

aelk-panthrakikos-202

Στα Γιάννενα βρίσκεται από χθες το απόγευμα η αποστολή της Καλλονής για τον αγώνα που δίνει απέναντι στην τοπική ομάδα στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα της Λέσβου πέταξε με απευθείας πτήση στα Γιάννενα και θα επιστρέψει αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στη Μυτιλήνη.

Αγωνιστικά ο Γιάννης Ματζουράκης δεν θα έχει για μία ακόμα φορά στη διάθεσή του τον Ανρί Καμαρά ο οποίος δεν έχει φτάσει ακόμα σε ικανοποιητικό επίπεδο φυσικής κατάστασης ενώ με την ομάδα δεν ταξίδεψε ο Δημήτρης Βλαστέλης όπως και ο Καλτσάς που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Τη θέση του τελευταίου θα καλύψει ένας εκ των Μπαρέρα – Χωριανόπουλο ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο ο τεχνικός της ΑΕΛΚ να χρησιμοποιήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας τον Πιπίνη και να προωθήσει στο χώρο του κέντρου τον Γιορέντε.

Οι παίκτες της Καλλονής θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις τους και θα επιδιώξουν να πάρουν ότι καλύτερο μπορούν ώστε να παραμείνουν στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.

Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης, ο έμπειρος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, η οποία αποτελείται από τους:

Χογκ, Αλέξιτς, Χωριανόπουλο, Αναστασιάδη, Κριπιντίρη, Μπαρέρα, Βαλιό, Γιορέντε, Ναβάρο, Πιπίνη, Κειτά, Μανούσο, Χουάνμα, Κύπρου, Αγρίτη, Αντέτζο, Λεοζίνιο, Στεφάνοβιτς, Τσαμπούρη.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης στις 15.00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το NOVASPORTS.

Σημειώνεται ότι συνταξιδιώτες με την αποστολή θα είναι και η αποστολή της Καλλονής Κ20 και του επιτελείου της. Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Δημήτρη Γαβαλά θα αναμετρηθεί αύριο το πρωί στις 11.00 με την Κ20 του ΠΑΣ Γιάννινα μέσα στις Αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Ηπείρου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο