Μάλλον τροχαίο δυστύχημα αλλά… Η 15χρονη φαίνεται να έχει χτυπήματα από ξυλοδαρμό;

xatzelis-giorgos

Πονοκέφαλος για την αστυνομία παραμένει το τροχαίο δυστύχημα του Σαββάτου, στο οδικό δίκτυο Καλλονής – Παρακοίλων, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 16χρονος μαθητής Γιώργος Χατζέλλης από την Κάπη, ενώ φέρεται να τραυματίστηκε σοβαρά σ’ αυτό και μία 15χρονη φίλη του, κόρη γνωστού ιδιοκτήτη ραδιοφωνικού σταθμού της Καλλονής.

Η υπόθεση αυτή, από την πρώτη στιγμή έδειχνε κάπως περίεργη…

Και μέχρι αυτή τη στιγμή, έχει εξελιχθεί σε ένα θρίλερ…

Κι αυτό γιατί έχουν ακουστεί πολλά και διαδίδονται ακόμα περισσότερα…

 

ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Τα στοιχεία που γνωρίζουμε μέχρι τώρα λένε ότι:

Γύρω στις 22.00 το βράδυ του Σαββάτου, τα δύο νεαρά παιδιά συναντήθηκαν στην Καλλονή και έφυγαν προς τα Παράκοιλα, προκειμένου να επισκεφθούν εκεί, μία κοινή τους φίλη.

Στον προορισμό τους δεν έφτασαν ποτέ…

Λίγο μετά τις 23.00 στο δρόμο προς τα Παράκοιλα, περαστικοί με ΙΧ αυτοκίνητο βρήκαν την 15χρονη κοπέλα τραυματισμένη και την μετέφεραν στο σπίτι της.

Εκείνη μπήκε μέσα και χωρίς να μιλήσει στους γονείς της που έβλεπαν εκείνη την ώρα τηλεόραση, πήγε αμέσως και κλείστηκε στην τουαλέτα του σπιτιού της.

Φίλος της οικογένειας τηλεφώνησε λίγο αργότερα και ρώτησε τους γονείς της αν η 15χρονη είναι καλά.

Εκείνοι ανησύχησαν και κάλεσαν την κόρη τους να βγει από την τουαλέτα.

Στην αρχή δεν έβγαινε και όταν πείσθηκε, οι γονείς της έντρομοι είδαν το παιδί τους, να είναι άσχημα χτυπημένο στο πρόσωπο.

Αμέσως την πήραν και την μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Καλλονής και από εκεί στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων της.

Η 15χρονη κοπέλα, δεν ήταν σε κατάσταση για να μιλήσει…

Η ώρα είχε φτάσει 02.00 της επομένης…

 

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ 16ΧΡΟΝΟΥ

Την ίδια ώρα, οι γονείς του 16χρονου Γιώργου Χατζέλλη είχαν αρχίσει να ανησυχούν, διότι ο γιος τους δεν είχε επιστρέψει σπίτι και επί πλέον δεν απαντούσε στο κινητό του τηλέφωνο.

Έτσι ξεκίνησαν να τον ψάχνουν, αρχικά σε φίλους του, μήπως και γνωρίζουν που βρίσκεται…

Δυστυχώς τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά κι έτσι άρχισαν να αναζητούν το παιδί τους, σε πιθανούς προορισμούς.

Χωρίς αρχικά να γνωρίζουν για τον τραυματισμό της 15χρονης, ο πατέρας του άτυχου μαθητή αναζητούσε εναγωνίως μαζί με τον άλλον δίδυμο αδελφό του Γιώργου, να βρουν τον 16χρονο.

ΣΟΚ ΣΤΙΣ 07.15

Στις 07.15 το πρωί, ο κ. Αντώνης Χατζέλλης εντοπίζει το παιδί του να κείτεται νεκρό στη θέση Σταυρός και κοντά του η μηχανή του…

Το σοκ είναι μεγάλο !!!

Παρ’ όλα αυτά ο δύστυχος γονιός βρίσκει τη δύναμη να τηλεφωνήσει στην αστυνομία και να πει:

“Τον βρήκα… Είναι μάλλον νεκρός…”

 

ΑΜΕΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Η αστυνομία κινήθηκε άμεσα…

Δυστυχώς όμως, ο 16χρονος ήταν ήδη νεκρός…

Βρισκόταν στο σημείο όπου βρέθηκε για πάνω από επτά ώρες, από την ώρα που υπολογίζεται ότι πέθανε…

Στο σημείο όμως που ήταν το πτώμα του, ήταν δύσκολο να εντοπιστεί από περαστικούς ή από αυτοκίνητα.

mixani-xatzeli

 Η μοιραία μοτοσυκλέτα του Γιώργου Χατζέλλη έξω από το ΑΤ Καλλονής

ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Γρίφος για την αστυνομία, το τραγικό αυτό δυστύχημα…

Υπάρχουν κάποια στοιχεία, τα οποία δεν δένουν εντελώς με το σενάριο του τροχαίου δυστυχήματος…

Ο 16χρονος είχε θανάσιμα τραύματα στο θώρακα και ο θάνατός του μάλλον επήλθε από αιμορραγία, αφού είχε υποστεί σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ανεπανόρθωτη ζημιά στους πνεύμονες.

Ακόμη κι αν τον εντόπιζαν τη στιγμή του δυστυχήματος, θα ήταν δύσκολο να αποφύγει το μοιραίο.

Από την άλλη όμως πλευρά, υπήρχε ο τραυματισμός της 15χρονης, την οποία οι περαστικοί, την βρήκαν περίπου 500 μέτρα από το σημείο, όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα του 16χρονου.

Ένα άλλο σημείο που δεν ταίριαζε με το “τροχαίο”, ήταν τα τραύματα της κοπέλας.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο ιατροδικαστής με την εμπειρία που έχει, από την πρώτη στιγμή δεν πείσθηκε ότι τα τραύματα του κοριτσιού προέρχονταν από τροχαίο ατύχημα.

Κι αυτό, γιατί σε κανένα σχεδόν σημείο του σώματός του δεν είχε εκδορές, παρά μόνο έντονα πρηξίματα στο πρόσωπο, που υποδείκνυαν χτυπήματα μάλλον από γροθιές !!!

Εξετάζουν ακόμα και την περίπτωση, κατά την ώρα του δυστυχήματος, η 15χρονη να μην ήταν συνεπιβάτης στη μοιραία μηχανή…

Η αστυνομία βρήκε επίσης στο σημείο όπου κείτονταν νεκρό το άτυχο παλικάρι, ένα ροζ μπλουζάκι της 15χρονης, όπως και το κινητό της τηλέφωνο.

Σύμφωνα επίσης με καταθέσεις μαρτύρων, η μικρή όταν βρέθηκε ήταν προς την περιοχή των Παρακοίλων, αντίθετα με τον 16χρονο και το σημείο όπου βρέθηκε η μηχανή.

Αυτοί είναι και οι προβληματισμοί των υψηλόβαθμων στελεχών της αστυνομίας, αλλά και της Εισαγγελίας Μυτιλήνης, που ερευνούν ενδελεχώς το τραγικό αυτό περιστατικό, προκειμένου να φωτίσουν κάθε του πτυχή.

 

Η 15ΧΡΟΝΗ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ

Η 15χρονη κοπέλα έχει υποστεί βαριά διάσειση από τον τραυματισμό της και παρ’ ότι χθες έδωσε μία κατάθεση στην αστυνομία, δεν μπόρεσε να φωτίσει την υπόθεση.

Οι γιατροί εκτιμούν ότι ακόμα δεν έχει συνέλθει από το σοκ, ενώ οι γονείς του άτυχου κοριτσιού, λένε ότι το παιδί τους ψελλίζει μερικές φορές ακαταλαβίστικα πράγματα.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν εξονυχιστικά την υπόθεση, πιστεύουν ότι όλα θα διερευνηθούν, μόλις το 15χρονο κορίτσι είναι σε θέση να δώσει όλες τις απαντήσεις, στις απορίες και στα ερωτήματά τους.

 

ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ

Εν τω μεταξύ στις 17.00 χθες το απόγευμα, έγινε στην Κάπη η κηδεία του Γιώργου Χατζέλλη.

Και μόνο η απίστευτη κοσμοσυρροή ανθρώπων, που ήρθαν από κάθε γωνιά του νησιού για να πουν το στερνό αντίο στο άτυχο παλικάρι, δείχνει την αγάπη που έτρεφαν προς αυτόν και την οικογένειά του.

Τραγικές φιγούρες στην εκκλησία του χωριού, οι γονείς του Γιώργου Χατζέλλη, οι οποίοι δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ακόμα, για τη συμφορά που τους βρήκε.

Να ευχηθούμε ο Θεός να τους δώσει τη δύναμη και το κουράγιο, για να αντέξουν αυτό το μεγάλο φορτίο και τη δοκιμασία που περνούν.

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο