Κατάμεστο το κινηματοθέατρο του Αναγνωστηρίου Αγιάσου στην παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα»

romaios-ioulieta-1

Η θεατρική ομάδα του Γυμνασίου Αγιάσου παρουσίασε την Τετάρτη 21 Μαΐου 2014 στις 7 μ.μ. στο κατάμεστο κινηματοθέατρο του Αναγνωστηρίου Αγιάσου τη θεατρική παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» του Μποστ, στο πλαίσιο εκπόνησης πολιτιστικού προγράμματος του σχολείου κατά το σχολικό έτος 2013-2014.

Τα παιδιά εντυπωσίασαν με το ξέχειλο ταλέντο τους και καταχειροκροτήθηκαν από το θερμό κοινό.

Έτσι ζευγάρωσαν τις μεγάλες επιτυχίες τους, μετά και τις περσινές εξαιρετικές τους εμφανίσεις με το έργο «Γκόλφω forever» του Ντίνου Σπυρόπουλου.

Με υπομονή, επιμονή, αλληλοϋποστήριξη, συνεργατικότητα παρήγαγαν ένα θαυμαστό αποτέλεσμα.

Περιττό να πούμε πως η παράσταση πρέπει να παρουσιαστεί τουλάχιστον και στη Μυτιλήνη.

Συγχαρητήρια στους μαθητές που ερμήνευσαν με ζηλευτή υποκριτική ικανότητα τους ρόλους τους (Διανομή: Ιωάννα Καρακωνσταντή (Ιουλιέτα), Μιχάλης Κουτσκουδής-Βουρλής (Ρωμαίος), Ραφαήλ Ανδρεαδέλλης (Ηγεμόνας, πατέρας Λαυρέντιος), Μαρία Πετεινέλλη (παραμάνα, Καπουλέτου), Αναστάσης Χατζηγιάννης (Μερκούτιος, Καπουλέτος), Στράτος Χατζηβασιλείου (Πάρης, μπάρμαν), Γιονίτα Ζεκιολάρι, Μαρία Γιαταγανέλλη (τροβαδούροι), Αντώνης Ασβεστάς (γιος του Γκρέκο), Παναγιώτης Τζανής (μουσικός), Ελένη Λύτρα (σαλπιγκτής), Μαρία Κεφάλα, Σοφία Κουταλέλλη, Ταξιαρχούλα Χατζέλλη, Δημήτρης Λιγιέλλλης, Γιάννης Καμπιρέλλης, Ταξιάρχης Ζεκιολάρι (θίασος)), αλλά και στους υπεύθυνους καθηγητές (Μπόντη Βαΐα (προετοιμασία παράστασης), Μπουντούρη Ελένη (σκηνικά, κουστούμια), Λασκαρίδη Στυλιανό (μουσική), Μωράτη Ηλία (φωτισμός, μουσική)) που με τη δουλειά τους τιμούν το λειτούργημα του εκπαιδευτικού και παρέχουν στα παιδιά μας την παιδεία που δεν βρίσκουν στα βιβλία της εποχής του δήθεν δημόσιου σχολείου της αγοράς!

romaios-ioulieta-2

Η θεατρική ομάδα ευχαριστεί θερμά: Το Αναγνωστήριο Αγιάσου για τη φιλοξενία και τη διάθεση σκηνικών και στολών. Τη θεατρική ομάδα Μυτιλήνης «Άστεγοι» και ιδιαίτερα τον κ. Βαγγέλη Ντάβα για τη διάθεση κουστουμιών και σκηνικών αντικειμένων. Το Λύκειο Πολιχνίτου και ειδικά τη διευθύντριά του κ. Βάσω Σαλταμάρα και τη φιλόλογο κ. Θεοδώρα Βουτσά για την παραχώρηση στολών. Τον κ. Παναγιώτη Ευστρ. Χατζέλη για την κατασκευή σκηνικών αφιλοκερδώς. Το διευθυντή του Γυμνασίου Αγιάσου κ. Γρηγόρη Αθ. Αλεντά και το Σύλλογο Καθηγητών Γυμνασίου Αγιάσου για την αμέριστη συμπαράστασή τους. Τους γονείς των παιδιών για την υπομονή, κατανόηση και συνεργασία τους. Τις φιλολόγους κ.κ. Άρτεμη Παπά και Αθηνά Γαβαλά για τη βοήθειά τους στη χθεσινή παράσταση. Την κ. Μυρσίνη Κουτσκουδή-Βουρλή για το σχεδιασμό της αφίσας της παράστασης.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο