Προς Κώστα Μουτζούρη στρέφεται η Νέα Δημοκρατία για την υποψηφιότητα του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου;

Στο πρόσωπο του Κώστα Μουτζούρη φαίνεται να προσανατολίζεται η Νέα Δημοκρατία, για την υποψηφιότητα του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Σύμφωνα με αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες του LesvosNews.gr, ο Κώστας Μουτζούρης έκανε σήμερα ηγετική εμφάνιση στις εκδηλώσεις της ΝΟΔΕ Λέσβου, σε συνδυασμό με τις επισκέψεις του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, αλλά και του Τομεάρχη Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτή Δωδεκανήσου Μάνου Κόνσολα.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Μάνος Κόνσολας όταν συναντήθηκε με τον Κώστα Μουτζούρη στο Επιμελητήριο Λέσβου όπου βρισκόταν για συνάντηση με μέλη του Δ.Σ., απευθύνθηκε στον πολιτευτή της Ν.Δ. με τη φράση “καλώς τον αυριανό Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου”.

Και μπορεί αυτό για κάποιους να ερμηνεύτηκε σαν μία φράση χωρίς ιδιαίτερο νόημα, ωστόσο τα περισσότερα μέλη της ΝΟΔΕ Λέσβου, που συνόδευαν τους δύο πολιτικούς άνδρες της Νέας Δημοκρατίας, κούνησαν καταφατικά τα κεφάλια τους, δείχνοντας εμμέσως πλην σαφώς, τη δική τους σύμφωνη τοποθέτηση.

Αν το συνδυάσει τώρα κανείς αυτό το γεγονός και με την αρνητική στάση και δυσαρέσκεια που εκφράζεται από αρκετά μέλη της ΝΟΔΕ Λέσβου για την υποψηφιότητα της Χριστάνας Καλογήρου, εύκολα κανείς μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

Μπορεί βεβαίως να είναι πολύ νωρίς, ώστε η Νέα Δημοκρατία να πάρει από τώρα θέση για τις υποψηφιότητες σε Δήμους και Περιφέρειες, όμως  μερικά από τα μέλη της ΝΟΔΕ Λέσβου βλέποντας και σχετικά δημοσιεύματα για νέα συνεργασία Καλογήρου – Γαληνού στις εκλογές του 2019, τους κάνουν να στρέφονται προς την επιλογή της υποψηφιότητας του Κώστα Μουτζούρη.

Στον αντίποδα όμως αυτών των σεναρίων, η Νέα Δημοκρατία γνωρίζει τις ήδη υπάρχουσες δημοσκοπήσεις που έχουν γίνει στο Βόρειο Αιγαίο και καταγράφουν σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα τις τάσεις των ψηφοφόρων, όπου η Χριστιάνα Καλογήρου παρά την όποια φυσιολογική “φθορά” έχει υποστεί από τη μέχρι τώρα θητεία της στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, δείχνει να υπερτερεί καθαρά του εσσωκομματικού της αντιπάλου, κάτι που προβληματίζει ιδιαίτερα την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας και τον Πρόεδρό της Κυριάκο Μητσοτάκη.

Άλλωστε δεν πρέπει να παραβλέπουμε και το γεγονός, ότι σύμφωνα με το ισχύον καταστατικό της διακήρυξης της Ν.Δ. το χρίσμα των υποψηφίων δικαιούνται οι νυν τοπικοί άρχοντες εκτός και αν…

Βεβαίως πάντα σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, η Νέα Δημοκρατία έχει θέσει επί τάπητος και την υποψηφιότητα του Σταμάτη Μαλέλη, αφού αν μη τι άλλο πρόκειται για μία ισχυρή υποψηφιότητα που κερδίζει καθημερινά όλο και περισσότερη δυναμική.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο