O Φωτής Ξύδας έκανε τη μεγάλη ανατροπή… Σεμνός, ταπεινός, χωρίς φανφάρες και φωνές…

xidas-kentriki-omilia-1

Αναμφισβήτητα, η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου Δημάρχου Λέβου Φωτή Ξύδα στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, ήταν η μεγαλύτερη σε όγκο και πιο ενθουσιώδης από όλες όσες έχουμε δει μέχρι τώρα.

Και αν για κάποιους οι προεκλογικές συγκεντρώσεις είναι ένα μέτρο σύγκρισης για την επιτυχία ενός συνδυασμού, τότε μπορεί κανείς να πει, ότι ο Φωτής Ξύδας είναι με το ένα πόδι στο δεύτερο γύρο των εκλογών και περιμένει τον αντίπαλό του.

Ο Φωτής Ξύδας εντυπωσίασε με τον απλό και λιτό του λόγο.

Λίγες κουβέντες και καθαρές, χωρίς φωνές και φανφάρες…

Αρχικά έδωσε το προσωπικό του στίγμα και στη συνέχεια ανέλυσε με απλά λόγια, χωρίς την ξύλινη γλώσσα των πολιτικών, τα δικά του σχέδια και των υποψηφίων του, προκειμένου η Λέσβος μας να γίνει επιτέλους, αυτή που ονειρευόμαστε !!!

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε πλήθος κόσμου, που κατέκλυσε την αίθουσα και τους διαδρόμους του Δημοτικού Θεάτρου, καθώς και αρκετοί επώνυμοι συμπολίτες μας.

Θερμά χειροκροτήθηκε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου, που κάθισε στην πρώτη σειρά των καθισμάτων, μαζί με τον Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Σηφουνάκη.

To LesvosNews σας  μετέδωσε ζωντανά ολόκληρη την ομιλία, ενώ γύρω στις 11.00, θα σας αναρτήσουμε λεπτομερές ρεπορτάζ, με βίντεο από τη συγκέντρωση του κ. Ξύδα και δηλώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης, Χαράλαμπου Αθανασίου.

xidas-ipopsifioi-kentriki-omilia

athanasiou-xidas

athanasiou-sifounakis

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο