Περιοδεία του Φωτή Ξύδα στα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Ευεργέτουλα

xidas-evergetoulas-1

Τα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Ευεργέτουλα, (Ασώματος, Ίππειος, Συκούντα, Κάτω Τρίτος, Κεραμιά), επισκέφθηκε την Τετάρτη 30 Απριλίου 2014, ο επικεφαλής του «Αδέσμευτου Συνδυασμού  για τη Λέσβο», υποψήφιος Δήμαρχος, κ. Φωτής Ξύδας, συνοδευόμενος από πολλούς υποψηφίους και φίλους του Συνδυασμού.

Εκεί, ο υποψήφιος Δήμαρχος, είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους δημότες και να ακούσει τα προβλήματα τους αλλά και να τους ενημερώσει για τις βασικές προτεραιότητες του σχεδιασμού για την διοίκηση του Δήμου Λέσβου και την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν στα χωριά τους.

xidas-evergetoulas-2

«Αυτή η επαφή θα ανατροφοδοτείται συνεχώς προκειμένου να αντιμετωπίσουμε όσα ζητήματα ζητούν άμεσες λύσεις, όπως είναι η καθαριότητα, η αποκομιδή των σκουπιδιών, τα ζητήματα του ηλεκτροφωτισμού, της ύδρευσης, της αγροτικής οδοποιίας κ.α.» είπε ο κ. Ξύδας και πρόσθεσε «Δεν ερχόμαστε να υφαρπάξουμε την ψήφο σας, υποσχόμενοι πολλά. Σας ζητούμε να μας εμπιστευθείτε και να μας δώσετε την εντολή να διοικήσουμε, γιατί γνωρίζουμε, και μπορούμε να δώσουμε λύσεις για να αναστρέψουμε την όποια δικαιολογημένη δυσαρέσκεια σας για τα  μέχρι σήμερα “κακώς κείμενα”».

Οι περιοδείες του Συνδυασμού «Αδέσμευτος Συνδυασμός για τη Λέσβο» με υποψήφιο Δήμαρχο κ. Φωτή Ξύδα , συνεχίζονται σήμερα στην Αγία Μαρίνα και τους Ταξιάρχες.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο