ΣΟΚ – Οχιά σερνόταν ανάμεσα στα πόδια μετανάστη την ώρα που έτρωγε (ΒΙΝΤΕΟ)

metanastes-fidi-11

Σοκάρει η εικόνα που κατέγραψε η κάμερα του LesvosNews.gr, με έναν μετανάστη να έχει πιάσει με τα χέρια του μία οχιά φαρμακερή και να την επιδεικνύει με καμάρι και χωρίς φόβο στους παρευρισκομένους !!!

Το περιστατικό συνέβη στον καταυλισμό των μεταναστών στον Καρά Τεπέ μέρα μεσημέρι.

Μία παρέα μεταναστών – ανάμεσά τους και μικρά παιδιά –  κάθονταν κάτω από μία ελιά και έτρωγαν το μεσημεριανό τους φαγητό.

Ξαφνικά, ανάμεσα στα πόδια ενός μετανάστη, άρχισε να σέρνεται μία οχιά…

Χωρίς να πανικοβληθεί καθόλου ένας  Σύριος μετανάστης,την έπιασε με τα χέρια του κι αφού την κρέμασε για λίγα λεπτά ζωντανή στον αέρα, στη συνέχεια την πάτησε στο κεφάλι με το παπούτσι του, σκοτώνοντάς την.

Το θέαμα έκοψε την ανάσα όλων των παρευρισκομένων, αφού γνωρίζουν πολύ καλά, πως η οχιά είναι δηλητηριώδες φίδι, που σε ορισμένες περιπτώσεις, το δάγκωμά της μπορεί να επιφέρει και το θάνατο.

Σύμφωνα με τα όσα έλεγαν κάτοικοι της περιοχής, αλλά και κάποιοι μετανάστες, στον καταυλισμό έχουν βρει και έχουν σκοτώσει και άλλα φίδια, ανάμεσα στα οποία και οχιές.

Αυτό σημαίνει ότι οι μετανάστες που φιλοξενούνται εκεί και κοιμούνται ή καταγής ή σε σκηνές, κινδυνεύουν άμεσα να τους δαγκώσει κάποιο φίδι – ιδίως τα παιδιά – με ότι αυτό συνεπάγεται.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο