Χ. Αθανασίου: “Για τρίτη φορά αναβλήθηκε η συζήτηση στη Βουλή για το μεταναστευτικό”

metanastes-klimakio-nd

Με αφορμή την αναβολή, για τρίτη φορά, της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής, της επίκαιρης επερώτησης για το μεταναστευτικό, ο επικεφαλής του τομέα Δικαιοσύνης της ΝΔ και Βουλευτής Λέσβου κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η επίκαιρη επερώτηση για το μεταναστευτικό, που καταθέσαμε είκοσι (20) βουλευτές από τις 20 Απριλίου και ήταν να συζητηθεί αύριο 10 Ιουλίου, στην Ολομέλεια της Βουλής, μετά από δύο (2) αναβολές, αναβλήθηκε εκ νέου.

            Η κυβέρνηση, με διάφορες μεθοδεύσεις, αποφεύγει, συστηματικά, τη συζήτηση της επίκαιρης επερώτησης, διότι, προφανώς, έχει κάποιο κρυφό σχέδιο για το μεταναστευτικό, το οποίο δεν θέλει να αποκαλυφθεί.

Η μετατροπή των νησιών μας, και ειδικά της Λέσβου, σε ανεξέλεγκτους χώρους υποδοχής παράνομων μεταναστών, η κατάλυση των θαλασσίων συνόρων μας, οι νομοθετικές παρεμβάσεις που εμποδίζουν την επαναπροώθησή τους, η τεράστια οικονομική βλάβη στον τουρισμό και στην οικονομία σε συνδυασμό με την άρνηση της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει το συνεχώς διογκούμενο πρόβλημα, αποτελούν πτυχές αυτού του κρυφού σχεδίου.

            Είναι αυτονόητο ότι θα επανέλθουμε εντονότερα έτσι ώστε να υποχρεωθεί η κυβέρνηση, η οποία δεν αντιλαμβάνεται τον εθνικό κίνδυνο από την ανεξέλεγκτη παράνομη μετανάστευση, να ενδώσει στη συζήτηση της επερώτησής μας».  

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο