Στάση εργασίας – παράσταση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

giatroi-660_2

Το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων σε συνεδρίαση του αποφάσισε ομόφωνα 3ωρη Στάση Εργασίας την Τρίτη 10.3.2015 από ώρα 10.00πμ έως 13.00μμ λόγω των τελευταίων εξελίξεων όσον αφορά τη οικονομική ασφυξία, απλήρωτες προσθετές αμοιβές εργαζομένων, απλήρωτη εργασία.

Τις ώρες της Στάσης Εργασίας το Νοσοκομείο θα λειτουργήσει με προσωπικό ασφαλείας και θα εξυπηρετούνται από το προσωπικό μόνον έκτακτα και επείγοντα περιστατικά.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μυτιλήνης καλεί την προσεχή Τρίτη 10/03/2015 στη στάση εργασίας – παράσταση διαμαρτυρίας στη Διοίκηση, που εξήγγειλε ο Σύλλογος Εργαζομένων από ώρα 10:00 μέχρι τις 13:00 και συγκέντρωση στο προαύλιο του Νοσοκομείου.

Καλούμε όλα τα Πρωτοβάθμια σωματεία εργαζομένων, το Σύλλογο Ιατρών, το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ, το Εργατουπαλληλικό Κέντρο Λέσβου και όλους τους Συνδικαλιστικούς Φορείς να συστρατευθούν μαζί μας στις κινητοποιήσεις στον προαύλειο χώρο του Νοσοκομείου μας, καθώς και στην παράσταση διαμαρτυρίας στη διοίκηση του Νοσοκομείου, για τη συνολική κατάσταση που επικρατεί στην Υγεια και στο Νοσοκομείο και συγκεκριμένα για:

Την οικονομική ασφυξία του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
Την εγκληματική έλλειψη προσωπικού.
Την μη καταβολή των προσθετων αμοιβών
Την μη κατάργηση μέχρι στιγμής του 5ευρου στα Νοσοκομεία, και του 1 ευρώ στη συνταγογράφηση, παρά τις δεσμεύσεις.

ΓΙΑΤΙ Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ

ΤΟ Δ.Σ.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο