Συγχαρητήρια της Μαρία Παπαδανιήλ στη σχολική κοινότητα του Γυμνασίου Πέτρας για τις διακρίσεις

gimnasio-petras

Η Περιφερειακή Διευθύντρια Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Βορείου Αιγαίου Μαρία Παπαδανιήλ εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στη σχολική κοινότητα του Γυμνασίου Πέτρας για τη συμμετοχή και τις σημαντικές διακρίσεις που απέσπασαν διαγωνιζόμενοι στο πλαίσιο της ΙΑ΄ Πανελλήνια Μαθητιάδας, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Πρώτη Σερρών, από 2 έως 6 Μαΐου 2014.

Ειδικότερα, συγχαίρει τη Διευθύντρια, Γεωργία Κοκκινογένη, τους δύο συνοδούς εκπαιδευτικούς Δημήτρη Νταλώση και Ειρήνη Συγιώργη, όλους εκείνους που ενθάρρυναν και προετοίμασαν τα παιδιά, αλλά, κυρίως, τους μαθητές  Αμαλία Θεολόγου, Ελπινίκη Λάσκαρη, Χρύσα Ιωαννίδη, Φωτούλα Πάππου, Λυδία Παρέλη, Παυλή Κωνσταντίνο, Λεοντή Παναγιώτη, Μαντζώρο Παρασκευά, Σαμαραδέλλη Παναγιώτη που εκπροσώπησαν  την Περιφερειακή μας Διεύθυνση με τον καλύτερο τρόπο.

Όλοι οι συμμετέχοντες μαθητές μας πέτυχαν αξιόλογες επιδόσεις, ωστόσο, ιδιαίτερη αναφορά οφείλουμε να κάνουμε στις διακρίσεις της Αμαλίας Θεολόγου (χρυσό μετάλλιο στο Tae–Kwon–Do), της Λυδίας Παρέλη (χρυσό μετάλλιο στο βάδην), της Ελπινίκης Λάσκαρη (χάλκινο στο Tae–Kwon–Do) και του Κωνσταντίνου Παυλή (χάλκινο στο τένις).

Στους μαθητές μας ευχόμαστε κάθε τους προσωπική ή συλλογική προσπάθεια να στέφεται με απόλυτη επιτυχία και να καταφέρνουν πάντοτε να ξεχωρίζουν για τις επιδόσεις τους. Στους γονείς-κηδεμόνες των μαθητών της ομάδας, οι οποίοι δικαίως αισθάνονται υπερήφανοι, ευχόμαστε η πορεία των παιδιών τους να είναι πάντοτε το ίδιο σταθερά ανοδική, ενδιαφέρουσα και αντάξια των ικανοτήτων τους.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο