Μαυρίστε όσους υποψήφιους ρυπαίνουν το νησί μας με διάφορα διαφημιστικά φυλλάδια και αφίσες…

afisoripansi

Λοιπόν…

Επειδή στον αγώνα της ψηφοθηρίας, κάποιοι χρησιμοποιούν θεμιτούς και αθέμιτους τρόπους για να κερδίσουν κάποια ψηφαλάκια παραπάνω, ενημερώσουμε όλους τους επικεφαλής των συνδυασμών και των υποψηφίων τους στις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις Ευρωεκλογές ότι ήδη έχει εμφανιστεί σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα της αφισορύπανσης και του σκουπιδομανιού από τα φέιγ – βολάν στους δρόμους και στα πεζοδρόμια.

Πολλοί από τους υποψηφίους τοποθετούν τα διαφημιστικά τους φυλλάδια επάνω στα παρ – πριζ των αυτοκινήτων με αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες τους από την αγανάκτηση να τα πετάνε στους δρόμους.

Στο LesvosNews.gr έχουν έρθει μέχρι τώρα δεκάδες τέτοια φυλλάδια υποψηφίων.

Δεν τα δημοσιεύουμε για να μη θεωρηθεί από κάποιους ότι υπονομεύουμε τον εκλογικό τους αγώνα.

Η φωτογραφία που σας δημοσιεύουμε είναι αρχείου…

Ωστόσο αν από τη Δευτέρα που στην ουσία μπαίνουμε στην τελική είσοδο για τις κάλπες παρατηρήσουμε τέτοια φαινόμενα να είστε σίγουροι ότι θα τα δημοσιεύσουμε ΟΛΑ και θα ζητήσουμε από τους πολίτες της Λέσβου να τους καταψηφίσουν.

Δεν μπορεί να ζητάει κάποιος την ψήφο του Λέσβιου πολίτη για να γίνει Δήμαρχος και από την άλλη να βρομίζει με τα διαφημιστικά του φυλλάδια το ήδη βεβαρυμένο τοπίο της Μυτιλήνης και των χωριών…

Έλεος…

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο