Μέσα Σεπτεμβρίου θα λάβουν τα χρήματα οι “νέοι αγρότες”…

viologikiktinotrofia

Ο Βουλευτής, Παύλος Βογιατζής, μετά την επικοινωνία που είχε σήμερα το πρωί με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γεώργιο Καρασμάνη, πληροφορήθηκε πως σε συνέχεια της Επίκαιρης Ερώτησης που είχε καταθέσει με θέμα τη διάθεση επιπλέον πιστώσεων από το Υπουργείο, προκειμένου να εγκριθούν οι αιτήσεις και των 210 επιλαχόντων νέων γεωργών, ο Υπουργός, έθεσε προσωπικά το συγκεκριμένο αίτημα στο έκτακτο Συμβούλιο υπουργών Γεωργίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες και αναμένει πλέον την απάντηση της Ε.Ε.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση που είχε ο Βουλευτής, περί τα μέσα Σεπτεμβρίου αναμένεται να λάβουν τα χρήματα όσοι έχουν ενταχθεί ήδη στο Πρόγραμμα, ενώ εφόσον εγκριθεί το αίτημα διάθεσης επιπλέον κονδυλίων που τέθηκε στο Συμβούλιο των Υπουργών, τον Οκτώβριο αναμένεται να εγκριθούν με τη σειρά τους και οι αιτήσεις των επιλαχόντων, εκ των οποίων υπενθυμίζεται ότι οι 129 είναι από το Νομό Λέσβου.

Κατά συνέπεια, η Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή που αναμενόταν, όπως είχαμε αναφέρει στο Δ.Τ. της 04 Σεπτεμβρίου, να συζητηθεί αύριο στη Βουλή, θα ακυρωθεί εν αναμονή της απάντησης της.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο