Καταγγελίες – αποκαλύψεις της μητέρας του 9χρονου μαθητή που “κρέμασαν” στην Πλαγιά

plagia-mathitis-mitera

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει το θέμα με τον 9χρονο μαθητή, που “κρέμασαν” σε μπασκέτα σε σχολείο της Πλαγιάς δύο άλλοι 12χρονοι μαθητές, με αποτέλεσμα να πέσει στο τσιμεντένιο παρκέ – αυλή του σχολείου και να σπάσει τα δύο του χεράκια.

Ήδη διενεργείται κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση, που ζήτησε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη, από την Εισαγγελία Εφετών Βορείου Αιγαίου.

Εν τω μεταξύ η μητέρα του παιδιού προχώρησε σε νέες καταγγελίες μιλώντας για απόπειρα χρηματισμού ώστε να αποσιωπήσει το θέμα ενώ όπως είπε σε τηλεοπτική εκπομπή το 9χρονο παιδί της είχε παλαιότερα παρενοχληθεί και σεξουαλικά στο ίδιο σχολείο.

Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε και το Υπουργείο Παιδείας, το οποίο αποδίδει το περιστατικό σε ατύχημα.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι το LesvosNews.gr, ήταν το μόνο μέσο ενημέρωσης που βρέθηκε στην Πλαγιά και κατέγραψε όλα τα γεγονότα και τα ΜΜΕ των Αθηνών, αναπαρήγαγαν τα αποκλειστικά βίντεο και εικόνες που καταγράψαμε, ενώ ο Γιάννης Συνάνης φιλοξενήθηκε σε πολλά από αυτά, για να ενημερώσει τους τηλεθεατές.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΘΕΜΑ: Ενημέρωση για ατύχημα μαθητή στο Δημοτικό Σχολείο Πλαγιάς Λέσβου

“Σχετικά με το ατύχημα που συνέβη σε μαθητή στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Πλαγιάς Λέσβου, σας ενημερώνουμε ότι, κατόπιν εντολής μας, επισκέφτηκαν αμέσως το Δημοτικό Σχολείο ο Σχολικός Σύμβουλος 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Α/θμιας Εκπαίδευσης Λέσβου και Συντονιστής Δράσεων Πρόληψης της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού της Περιφερειακής Δ/νσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Β. Αιγαίου καθώς και η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπαίδευσης Λέσβου, προκειμένου να μας ενημερώσουν σχετικά με τις συνθήκες του ατυχήματος.

Επιπλέον, από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Β. Αιγαίου δόθηκε εντολή προς την Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπαίδευσης Λέσβου να διενεργήσει έρευνα για τις τυχόν ευθύνες.”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο