Επιστροφή στις νίκες θα επιδιώξει σήμερα η Καλλονή κόντρα στον Παναιτωλικό στον Ταρλά

aelk omada

Επιστροφή στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες θα επιδιώξει σήμερα το απόγευμα στις 17.15 η Καλλονή η οποία αντιμετωπίζει στο Δημοτικό Στάδιο της Μυτιλήνης τον υπολογίσιμο Παναιτωλικό.

Η ομάδα της Λέσβου έχει σημειώσει στα τελευταία 6 παιχνίδια μόνο μία νίκη – κι αυτή εκτός έδρας  επί του Πανιωνίου με 2 – 0 – αλλά παρ’ όλα αυτά βρίσκεται ακόμα στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας και θα επιδιώξει σήμερα να πάρει το τρίποντο αφ’ ενός για να παραμείνει ψηλά στη βαθμολογία και αφ’ ετέρου να γλυκάνει με αυτό τον τρόπο τους φιλάθλους της οι οποίοι έχουν τον τελευταίο καιρό απογοητευτεί από τις τραγικές εμφανίσεις της ομάδας τους.

Ο σημερινός αγώνας με τον Παναιτωλικό διεξάγεται στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής και είναι το ξεκίνημα μίας σειράς δύσκολων αγώνων που καλείται να δώσει η Καλλονή αφού στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την φορμαρισμένη Βέροια και στις 20 Δεκεμβρίου θα αντιμετωπίσει στον Ταρλά τον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Μαντζουράκης δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα στην κατάρτιση της ενδεκάδας του αφού έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του αφού επιστρέφει και ο τιμωρημένος Πιπίνης.

Η πιθανή ενδεκάδα με την οποία θα ξεκινήσει τον αγώνα είναι:

Χογκ, Αντέτζο, Γιορέντε, Αναστασιάδης, Βαλιός, Κεϊτά, Καλτσάς ή Ναβάρο, Λεοζίνιο, Χουάνμα, Μανούσος, Καμαρά.

Οι 20 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι:

Χογκ, Δαύκος, Χωριανόπουλος, Αναστασιάδης, Κριπιντίρης, Βαλιός, Γιορέντε, Ναβάρο, Πιπίνης, Αντέτζο, Τσαμπούρης, Λεοζίνιο, Μίνγκας, Κειτά, Στεφάνοβιτς, Καλτσάς, Μανούσος, Αγρίτης, Χουάνμα και Καμαρά.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο