Επισήμως ο Χαράλαμπος Αθανασίου υποψήφιος στη Λέσβο… “Δεν θα σας διαψεύσω…”

athanasiou-ekloges

Με μία ανακοίνωση που έστειλε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και την οποία κλείνει με την υπόσχεση ότι δεν θα διαψεύσει το Λεσβιακό λαό, ο Χαράλαμπος Αθανασίου επισημοποίησε την υποψηφιότητά του στο νομό μας.

Στην επιστολή του ο κ. Αθανασίου αναφέρει:

“Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι

Στις προηγούμενες εθνικές εκλογές αποδέχτηκα την  πρόταση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και συμμετείχα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Η συμμετοχή μου αυτή στόχευε στην αναμόρφωση της Νομοθεσίας, τη λειτουργικότητα της Διοίκησης και την Εκπροσώπηση της χώρας μας στην Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κατά την οποία είχα την τιμή να προεδρεύσω στο Συμβούλιο Υπουργών Δικαιοσύνης.

Θέλω να πιστεύω ότι και στους τρείς πιο πάνω στόχους τα κατάφερα. Παράλληλα, μαζί με τους αρμόδιους φορείς των νησιών μας σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε έργα που από χρόνια έπρεπε να είχαν πραγματοποιηθεί.

Για τα νησιά μας δεν δικαιολογείται άλλη καθυστέρηση, για την οποία όλοι ευθυνόμαστε. Δεν δικαιολογείται ο ανταγωνισμός και η υπονόμευση ούτε η εσωστρέφεια. Όλοι μαζί μπορούμε να πάμε τον τόπο μας δύο βήματα πιο μπροστά.

Προσωπικά, όνειρό μου είναι να αλλάξουν τα νησιά μας, να αναπτυχθούν και να ευημερήσουν οι κάτοικοί τους και ειδικά οι νέοι. Να δώσουμε στον κόσμο ελπίδα και στη χώρα μας προοπτική. Αυτό θα γίνει όμως αθόρυβα χωρίς μεγαλοστομίες, με σύνεση, αποφασιστικότητα και δουλειά. Πολύ δουλειά.

Με αυτό το όνειρο, με αυτούς τους στόχους και με αυτή την αποφασιστικότητα και αγάπη για τα νησιά μας, αποφάσισα να είμαι υποψήφιος με τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στο Νομό μας, δίνοντας ΜΟΝΟ μία υπόσχεση:  Ότι δεν θα σας διαψεύσω.”

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Χαράλαμπος Αθανασίου

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΑΒΕΤΣΟΥ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

Με τους καταστηματάρχες της Καβέτσου, αλλά και πολλούς πολίτες είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει σήμερα, ο υποψήφιος βουλευτής Λέσβου Χαράλαμπος Αθανασίου. Ο Υπουργός Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων δέχθηκε και ανταπέδωσε ευχές για τη νέα χρονιά, κατά τη διάρκεια περιοδείας του στο κέντρο της Μυτιλήνης.
Ο κ. Αθανασίου φάνηκε αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα της 25ης Ιανουαρίου, ενώ επεσήμανε ότι είναι κομβικής σημασίας οι επερχόμενες εκλογές για τη χώρα μας, για την οικονομία, την ανάπτυξη και την ευημερία των πολιτών και δη των παραμεθόριων νησιωτικών περιοχών όπως είναι η Λέσβος, η Λήμνος και ο Άγιος Ευστράτιος.

athanasiou kavetsou

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο