Δωρεάν εξέταση σπιρομέτρησης από εξειδικευμένο επιστήμονα για τους άπορους της Λέσβου

spirometrisi-1

Η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, κα Αναστασία Αντωνέλλη, ανακοινώνει ότι αύριο Τρίτη 19 Μαΐου 2015,στο Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Λέσβου, που βρίσκεται στην οδό Αγίας Ειρήνης 10, στη Μυτιλήνη, και από ώρα 11.00- 15.00, θα πραγματοποιηθεί δωρεάν εξέταση σπιρομέτρησης, από εξειδικευμένο επιστήμονα,  για τους δικαιούχους του Κοινωνικού μας Ιατρείου αλλά και για τους μη εγγεγραμμένους άπορους και ανασφάλιστους δημότες μας οι οποίοι έχουν δηλωμένο οικογενειακό εισόδημα έως 6.000 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, η σπιρομέτρηση είναι μία απλή αλλά βασική εξέταση στα πλαίσια ελέγχου της αναπνευστικής λειτουργίας. Είναι πολύτιμη τόσο στη διάγνωση όσο και στην παρακολούθηση διαφόρων παθήσεων των πνευμόνων, όπως:

Η εξέταση πραγματοποιείται στα πλαίσια της συνεργασίας του Δήμου Λέσβου, με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Όσοι επιθυμούν και διαθέτουν  τις ανωτέρω προϋποθέσεις, μπορούν να κλείνουν ραντεβού από σήμερα, στο τηλέφωνο του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου: 22510-27501 στην υπεύθυνη για τα ραντεβού κυρία Κική Μπάρου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο