Τράπεζα αίματος του Συλλόγου Καλλονιατών Λέσβου

aimodotes

Ο Σύλλογος Καλλονιατών Λέσβου δημιούργησε σε συνεργασία με το Αρεταίειο Νοσοκομείο Τράπεζα Αίματος γιατα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου στην Καλλονή και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Σε αυτήν την προσπάθεια προσφοράς, σας θέλουν όλους αρωγούς και συμμέτοχους.

Ο Σύλλογός τους έχει εγγραφεί στο Εθνικό Μητρώο Εθελοντών Αιμοδοτών.

Τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου που διαμένουν εκτός Αττικής, μπορούν να δίνουν αίμα σε οποιοδήποτε νοσοκομείο, δηλώνοντας ότι η αιμοδοσία γίνεται για την Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου Καλλονιατών Λέσβου.

Τα μέλη και οι φίλοι στον νομό Αττικής μπορούν όλο το χρόνο,καθημερινά, εκτός από αργίες και Σαββατοκύριακα, και χωρίς εκ των προτέρων συνεννόηση, να προσφέρουν αίμα στο Αρεταίειο Νοσοκομείο, Βασιλίσσης Σοφίας 76, Αθήνα, απέναντι από το Μέγαρο Μουσικής (μετρό Μέγαρο Μουσικής, έξοδος Αιγινήτου) από τις 9:00 π.μ. έως τις 1:30 μ.μ.για την Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου, στην Υπηρεσία Αιμοδοσίας (στο ισόγειο, δεξιά προς τα εξωτερικά ιατρεία).Από Σεπτέμβριο έως και τον Απρίλιοαιμοληψίες γίνονται και τις απογευματινές ώρεςαπό τις 4:00 μ.μ. έως τις 7:30 μ.μ.

Ειδικά για το μήνα Μάϊο αιμοληψίες γίνονται χωρίς συνεννόηση στο Αρεταίειο Νοσοκομείο (εκτός από αργίες και Σαββατοκύριακα)::

–          πρωί:καθημερινά από τις 9:00 π.μ έως τις 1:30 μ.μ

–          απόγευμα:καθημερινάεκτός Παρασκευής από τις 4:00 μ.μ. έως τις 7:30 μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τους: Σταύρο Βαλτά 6992887809, Κωνσταντίνα Βάκκα-Κυριαζή 6936594864, Βικτωρία Αγοραστού 6936904851.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο