Το Σαββάτο 25 Ιουλίου ο 1ος Ποδηλατικός Γύρος του Κόλπου Γέρας

podilatikos-giros-geras

Ο «Παγγεραγωτικός» Πολιτιστικός Σύλλογος Γέρας, ο Σύλλογος Μικρασιατών Σκάλας Λουτρών «Το Δελφίνι» και οι Ποδηλάτες LesvosRide συνδιοργανώνουν, για πρώτη χρονιά φέτος,Ποδηλατικό γύρο του Κόλπου Γέρας.

Η ποδηλατοπορία θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα, του Σαββάτου 25 Ιουλίου στις 18:00΄. Η αφετηρία θα είναι στην Κουντουρουδιά (όπου θα υπάρχει και το τραπέζι της γραμματείας για δηλώσεις συμμετοχής, μισή ώρα νωρίτερα), και ο τερματισμός στο Πέραμα.

Η διαδρομή, θα κινηθεί δίπλα στις μαγευτικές ακτές του κόλπου Γέρας, ανάμεσα στο γαλάζιο της θάλασσας και στο ασημοπράσινο του ελαιώνα.

Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για μια εναλλακτική θέαση και βίωση ενός τοπίου που συνήθως βλέπουμε μέσα από τις οδικές μας διαδρομές. Χωρίς νικητές και ηττημένους, η ποδηλατάδα αυτή φιλοδοξεί να έχει ως έπαθλο μια εμπειρία άθλησης και περιήγησης μοναδική!

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

 

Ο «Παγγεραγωτικός» Πολιτιστικός Σύλλογος Γέρας, ο Σύλλογος Μικρασιατών Σκάλας Λουτρών «Το Δελφίνι» και οι Ποδηλάτες “LesvosRide” συνδιοργανώνουν, τον 1ο Ποδηλατικό Γύρο του Κόλπου Γέρας, με τους πιο κάτω ειδικούς όρους:

  • Τόπος τέλεσης ποδηλατάδας: Κόλπος Γέρας
  • Εκκίνηση-Τερματισμός:Κουντουρουδιά-Πέραμα Γέρας
  • Μήκος διαδρομής: 30 χλμ. περίπου (βλέπε σκαρίφημα διαδρομής)

podilatikos-giros-11

Πληροφορίες: www.lesvosride.gr και Γ. Ζορμπάς 694 4145 611,

Δ. Παπαχρυσός 697 4640 419, Τ. Χατζέλλης 694 5934 834

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο