Πάνω από 200 εργαζόμενοι της ΑΔΕΔΥ Λέσβου στην εκδήλωση για τις αξιολογήσεις

adedy-1

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Ιουνίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρότυπου Πειραματικού ΓΕ.Λ. Μυτιλήνης (κεντρικά λύκεια Μυτιλήνης-αρχή Ερμού) η εκδήλωση συζήτηση του ΝΤ της ΑΔΕΔΥ με θέμα: Αξιολόγηση Δημοσίων Υπαλλήλων –αποφάσεις – δράσεις του συνδικαλιστικού κινήματος και της ΑΔΕΔΥ και εισηγητές τους Γρηγόρη Καλομοίρη εκ μέρους της ΕΕ της ΑΔΕΔΥ και Παλαιολόγο Παλαιολόγο νομικό -σύμβουλο  συλλόγων εργαζομένων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πάνω από 200 εργαζόμενοι και συνδικαλιστές του δημοσίου τομέα στη Λέσβο όπου έθεσαν ερωτήματα και τοποθετήθηκαν πάνω στις εισηγήσεις σχετικά με το νόμο για την «αξιολόγηση» των δημοσίων υπαλλήλων και τις οργανωμένες αντιδράσεις του συνδικαλιστικού κινήματος.

Ως ΝΤ Λέσβου της ΑΔΕΔΥ θα θέλαμε απ΄ την πλευρά μας να ευχαριστήσουμε τους συμμετέχοντες,  τη διεύθυνση και το προσωπικό του Πειραματικού ΓΕΛ Μυτιλήνης για την παραχώρηση της αίθουσας, τους εισηγητές και όσους βοήθησαν και συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Παράλληλα καλούμε τους συναδέλφους και τους πρωτοβάθμιους συλλόγους εργαζομένων του δημόσιου τομέα να εντείνουν τις προσπάθειές τους για την υλοποίηση των αποφάσεων της ΑΔΕΔΥ και των Ομοσπονδιών τους προκειμένου να ανατραπεί η διαδικασία της προσχηματικής αξιολόγησης που στόχο έχει την διάλυση του δημοσίου και των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.     

adedy-2

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο