Ο Χαράλαμπος Αθανασίου στο Παρίσι για τις συζητήσεις με την Τρόικα

athanasiou-xaralampos

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Χαράλαμπος Αθανασίου συμμετέχει στην ελληνική αποστολή που βρίσκεται στο Παρίσι για τις συζητήσεις με την Τρόικα.

Στο περιθώριο των συνομιλιών, ο Έλληνας υπουργός επανέλαβε για ακόμη μια φορά πως οι Έλληνες έχουν κάνει πολλές θυσίες και αυτό είναι κάτι το οποίο αναγνωρίζουν και οι εταίροι μας. Παράλληλα, επεσήμανε την ανάγκη να υπάρξουν ρυθμίσεις και μέτρα  προκειμένου να αποκατασταθούν οι αδικίες και να επικεντρωθούμε στην πραγματική οικονομία.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε ο κ. Αθανασίου στο ρόλο του Έλληνα πρωθυπουργού. «Ο Αντώνης Σαμαράς είναι αποφασισμένος να κάνει το μεγάλο βήμα αλλά δεν είναι λίγοι  στο εσωτερικό της χώρας μας που υπονομεύουν τις προσπάθειές μας».

Τέλος, ο Υπουργός τόνισε ότι θα συνεχιστούν οι αλλαγές που χρειάζεται η χώρα για να επιλυθούν τα προβλήματα της καθημερινότητας. Σημείωσε δε χαρακτηριστικά ότι «οι Έλληνες μας εξέλεξαν για να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση και συνεχίζουμε την παράδοση που έχει η παράταξή μας να στηρίζει την Ελλάδα σε όλες τις δύσκολες στιγμές της».

Από αύριο 5 Σεπτεμβρίου η Λέσβος βλέπει ψηφιακή τηλεόραση – Τι πρέπει να κάνετε για να μη χάσετε τα κανάλια

digea-3

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο